Limoen Avatar

Limoen

Laatste reviews

Limoen heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Alsof het al dan niet ontslaan van Johnny een lauter principiële kwestie is, ze zijn natuurlijk ook gewoon bang dat het volgende deel minder op gaat leveren wanneer ze niet kiezen voor ontslag. ..."
Warner Bros. niet blij met J.K. Rowling na uitspraak over Johnny Depp
"...Interessante theorie: in Captain America: Civil introduceert Tony Stark ergens in het begin nieuwe technologie: BARF (vraag mij niet waar het voor staat) waarmee hij herinneringen terug kan zien en analyseren. Misschien dus niet helemaal een flasback......"
Komt een lang geleden gesneuvelde held terug voor 'Avengers 4'?
"...@artificialis Je hebt gelijk, dat is een slechte vergelijking. Alleen mannen dragen niet zo vaak rokjes, dus dan is het moeilijk om precies dezelfde vergelijking te trekken. ;-) Mijn punt verandert er overigens niet om. Het gaat om een gedachtegoed......"
Molly Ringwald heeft na #MeToo moeite met doorbraakfilm 'The Breakfast Club'
"...De hele #metoo beweging draait om het feit dat sommige acties/ woorden als gewoon worden geacht. De hele scene kan ik mij niet herinneren, maar zoals ik nu de reacties lees is het kijken onder een rokje van een vrouw "grappig" en "pubergedrag" terwij......"
Molly Ringwald heeft na #MeToo moeite met doorbraakfilm 'The Breakfast Club'
"...Misschien niet zo snel aan een superheld, maar een villain...tja, als het een goed uitgewerkt, niet één in een dozijn baddie is... Het motief van een superheld is vaak toch een beetje standaard (het percentage wezen onder de superhelden is nogal h......"
Nicolas Cage hoopt dat Marvel een 16+ 'Ghost Rider'-film zal maken

laatste ratings

Limoen heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Limoen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.