Limoen Avatar

Limoen

Laatste reviews

Limoen heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Als je echt helemaal Marvel moe bent, dan kun je beter dus niet op dit soort artikelen klikken en reageren. Minder kliks = minder van dit soort berichten. Zelf probeer ik het ook te doen, maar de verleiding is soms te groot. In dit geval hoopte ik bi......"
Hawkeye zat eigenlijk ook in 'Avengers: Infinity War'
"...Alsof het al dan niet ontslaan van Johnny een lauter principiële kwestie is, ze zijn natuurlijk ook gewoon bang dat het volgende deel minder op gaat leveren wanneer ze niet kiezen voor ontslag. ..."
Warner Bros. niet blij met J.K. Rowling na uitspraak over Johnny Depp
"...Interessante theorie: in Captain America: Civil introduceert Tony Stark ergens in het begin nieuwe technologie: BARF (vraag mij niet waar het voor staat) waarmee hij herinneringen terug kan zien en analyseren. Misschien dus niet helemaal een flasback......"
Komt een lang geleden gesneuvelde held terug voor 'Avengers 4'?
"...@artificialis Je hebt gelijk, dat is een slechte vergelijking. Alleen mannen dragen niet zo vaak rokjes, dus dan is het moeilijk om precies dezelfde vergelijking te trekken. ;-) Mijn punt verandert er overigens niet om. Het gaat om een gedachtegoed......"
Molly Ringwald heeft na #MeToo moeite met doorbraakfilm 'The Breakfast Club'
"...De hele #metoo beweging draait om het feit dat sommige acties/ woorden als gewoon worden geacht. De hele scene kan ik mij niet herinneren, maar zoals ik nu de reacties lees is het kijken onder een rokje van een vrouw "grappig" en "pubergedrag" terwij......"
Molly Ringwald heeft na #MeToo moeite met doorbraakfilm 'The Breakfast Club'

laatste ratings

Limoen heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Limoen heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.