Durkie Avatar

Durkie

Laatste reviews

The Day After Tomorrow(2004)

"...Ik heb 'm gisteravond gezien! Ik had er zin in, ik had er al een tijd op gewacht... Het resultaat is bij vlagen adembenemend! Echt schitterende..."

Bad Boys(1995)

"...Dit is een erg coole film, maar niet, zoals sommigen hier zeggen, 5 van de 5 sterren waard: dat duidt op perfectie en dat is niet het geval bij deze..."

Twelve Monkeys(1995)

"...Of ik heb het mis, of er klopt iets niet: Klopt dit nou of zie ik spoken? Please ook al is ie lang lees 'm effe en antwoord ook... Als je met quote..."

Fight Club(1999)

"...Deze film heb ik twee keer gezien: geweldig! Waarom? Vanwege de enorme 'oh zit het zo' aan het eind! Maar de hele film is heel goed uitgewerkt, ik..."

The Mummy Returns(2001)

"...Ik heb deze film destijds in de bioscoop gezien: een zeer vermakelijke film... Natuurlijk is de vergelijking met Indiana Jones snel gemaakt en dan..."

Laatste reacties

"...[quote=Thiver]Op de een of andere manier heb ik altijd wat moeite met Freeman als een crimineel (afgezien van zijn rol in [i]Unforgiven[/i] dan).[/quote]Ik vond zijn rol in [i]The Shawshank Redemption[/i] ook niet onaardig :}..."
Freeman en Banderas in The Code
"...Dit is wat ik als eerste dacht: Wie is die vent achter 't stuur?..."
Jolie + guns + glimmende bolide
"...13...!..."
Star Wars in 5 seconden
"...[quote=tukkerstein]IK verwacht helemaal niks van deze film. Behalve de knappe animatie zijn de films van Pixar zelden grappig, met Finding Nemo als dieptepunt (maar gezien de animatie juist het hoogtepunt, ziet er echt mooi uit, dus daarom alsnog een......"
Eerste blik op nieuwe Pixar
"...Is dit die beruchte veldslag waar Tom Cruises karakter het over had in [i]The Last Samurai[/i]?..."
Nieuwe trailer 300

laatste ratings

Durkie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Durkie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.