Freeman Avatar

Freeman

Laatste reviews

Freeman heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Marty: Ja vast wel. De film is gewoon goed dus in het nederlands zal hij ook wel okay zijn, alleen het is goed voor je dochter's engels als je daarna ook naar de engelse versie gaat. Ik leer mijn kleine ook engels, dat is gewoon een veel betere taal......"
The Incredibles (OV)
"...Ga hem zeker kijken. mijn naamgenoot is meestal wel goed, vooral in the shawshank redemption. iemand gezien? dat is echt een van mijn favorieten.. Grtz Freeman..."
Kiss the Girls
"...Ik heb hem ook gezien in de bios en ik vond hem wel aardig, Predator rule! Alleen wel jammer dat aan het eind er een Pred-Alien in het Predator schip zit. Die maakt geen kans tegen een schip vor preds. Tenzij die veel sterker word dan normale aliens......."
AVP: Alien Vs. Predator
"...Geweldige film! Vooral mooi hoe [spoiler]de vice-president kandidaat Raymond Shaw de Medal niet verdiend heeft en dan maar aan zijn majoor Ben Marco geeft.[/spoiler] Prachtig onverwacht einde, goed acteerwerk. een 10! 8-)..."
The Manchurian Candidate
"...Cage is een goed acteur. Iemand niet mee eens? Kan je het beter? Hoe heet je dan? Bruce Willes ofzo? Je hebt alleen recht van spreken als je meer verdient dunkt mij...."
Red Rock West

laatste ratings

Freeman heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Freeman heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.