William Shatner keert niet terug naar 'Star Trek'

William Shatner keert niet terug naar 'Star Trek'

Chris Pine speelt in de films James T Kirk, de rol waar Shatner bekend mee werd.

Al een tijdje ging het gerucht rond dat William Shatner in een cameo te zien zou zijn in de aankomende Star Trek- film Star Trek Beyond. Maar in een interview met SFX Magazine zei hij dat dit helemaal niet het geval was. Volgens de acteur was er zelfs geen gesprek geweest over de mogelijkheid om terug te keren.

De geruchten ontstonden omdat het dit jaar precies vijftig jaar geleden is dat Shatner de rol van James T. Kirk, in de films vertolkt door Chris Pine, voor het eerst speelde. Leonard Nimoy, die in de originele serie Spock speelde, was in de vorige films wel te zien. Nimoy overleed in 2015.

"Het zou interessant zijn geweest om te zien wat hun creatieve verbeelding zou kunnen hebben gedaan met iemand die 20 jaar ouder is, dan toen Captain Kirk dood ging [in Star Trek Generations] en hoe ze de verandering in zijn uiterlijk zouden kunnen verklaren. Maar het is nooit aan de orde geweest. Ik ben er van overtuigd, dat het ooit wel een keer is geopperd, maar ik heb nooit een substantieel gesprek gehad over het opnieuw spelen van de rol."

Star Trek Beyond zal later dit jaar worden uitgebracht. Naast Pine zullen ook Zachary Quinto, Simon Pegg en Anton Yelchin weer te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair