Hulk zou in 'Thor: Ragnarok' zijn planeet krijgen

Hulk zou in 'Thor: Ragnarok' zijn planeet krijgen

Marvel Studios lijkt gehoor te geven aan de wens van de fans.

Sinds de herintroductie van Hulk in The Avengers in 2012 wordt de roep om een nieuwe Hulk-film steeds groter. De wijze waarop acteur Mark Ruffalo invulling geeft aan het groene personage bevalt een stuk beter dan hoe voorganger Edward Norton dat deed in The Incredible Hulk (2008). Ondanks dat dit nog niet gaat gebeuren, lijkt Marvel Studios wel gehoor te geven aan de wens van de liefhebbers van het Marvel Cinematic Universe.

Volgens Latino-Review werkt de studio aan een Planet Hulk-verhaallijn. De website meldt dat Marvel dit al eens heeft getracht voor de tweede Thor-film Thor: The Dark World (2013), maar deze opzet haalde het eindproduct niet.

Met de eindscène in Avengers: Age of Ultron (2015), waarin Hulk in de Quinjet de ruimte in afdwaalt, was er uiteraard al een vermoeden dat hij zich ergens buiten de aarde zou moeten gaan vestigen. Nadat bekend werd dat Hulk en Thor maatjes worden in Thor: Ragnarok, werden de geruchten alsmaar groter. Nu weet Latino-Review het echter zeker.

Het huidige script van Ragnarok zou namelijk een scène bevatten waarin Thor (Chris Hemsworth) wordt verbannen van Asgard en naar een naastgelegen planeet wordt gestuurd. Daar raakt hij betrokken bij gladiatoren-gevechten. Met gemak zou hij meerdere intergalactische strijders verslaan, tot op het moment hij voor een echte uitdaging komt te staan. De baas van de gevechten besluit dat Thor vernederd en vernietigd moet worden en zet hem tegenover de kampioen... En dat zou Hulk zijn.

Met rollen van Ruffalo, Hemsworth, Tom Hiddleston (Loki), Jaimie Alexander (Lady Sif) en vermoedelijk Cate Blanchett als Hela verschijnt Taika Waititi's "Universal Road Movie" begin november 2017 in de (3D) bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair