Volledige teaser trailer 'Rogue One: A Star Wars Story'!

Star Wars Anthology-film brengt ons terug naar de Death Star en start een grondoorlog.

Na de eerdere Death Trooper-teaser van een paar uurtjes geleden, zie je hieronder de volledige teaser trailer voor de eerste Star Wars Anthology-film Rogue One: A Star Wars Story waarin Walt Disney en LucasFilm ons mee terugnemen naar een ver verleden, vlak voordat de eerste Death Star in gebruik genomen wordt.

In de film van regisseur Gareth Edwards (Godzilla, Monsters) ontmoeten we de rebellen. Ze zijn erachter gekomen dat de Empire een meedogenloos wapen dat planeten kan verwoesten wil gaat testen: de Death Star! De nieuw gerekruteerde rebel Jyn / Jen Ursa (Felicity Jones) wordt op pad gestuurd en via grondoorlogen en uiteraard ruimtegevechten moet zij het duistere plan van de Empire zien te voorkomen. Voorlopig nog geen Darth Vader, maar wel een andere, mysterieuze Empire-slechterik, gespeeld door Ben Mendelsohn.

Ook zien we Donnie Yen die een soort samoerai-krijger en de vermoedelijke rechterhand van de voornaamste slechterik speelt. Aan de goede kant lijken onder meer Forest Whitaker en Diego Luna te staan. Voorlopig zien we nog geen Jedi in beeld en blijft de Force ook op afstand. Verder zien we Mon Mothma, vele rebellen, AT-AT Walkers, een nieuwe droid, X-Wings, Star Destroyers en nog veel meer. Al met al lijkt het een echte ruimteoorlog te worden!



Eerder zei Kathleen Kennedy het volgende over de eerste losstaande Star Wars-film: "Rogue One speelt zich af voor de gebeurtenissen in Star Wars: A New Hope en wijkt af van de saga-films, maar elementen bevatten die herkenbaar zijn vanuit het Star Wars-universum. De film zal een nieuw gebied ontdekken, vanuit het perspectief van een galactische grondoorlog, terwijl het essentiële Star Wars-gevoel dat fans hebben opgebouwd in tact blijft."

Andere belangrijkste rollen zijn voor Mads Mikkelsen en Alan Tudyk. Vanaf 14 december draait Rogue One: A Star Wars Story in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscoop. Hieronder ook de teaserposter, met de tekst "A Rebellion Build On Hope":



NieuwsFilm

meest populair