David Ayer over tatoeages Joker in 'Suicide Squad'

David Ayer over tatoeages Joker in 'Suicide Squad'

En er is een nieuwe foto van de film.

Veel mensen waren verbaasd toen de eerste blik op Jared Leto's Joker in Suicide Squad werd vrijgegeven. Een van de redenen daarvoor lag in de vele tatoeages van het personage. Volgens regisseur David Ayer zit er een specifiek idee achter al die tattoos. Hij vertelde hierover tegen Yahoo. Verder is er een nieuwe foto van de film, die je onderaan dit bericht kan bekijken.

"Veel heeft te maken met het scheppen van een personage dat ook een bepaalde achtergrond heeft en zijn voetafdruk achter heeft gelaten in de wereld," vertelde Ayer. "En om geen onaantastbaar wezen te hebben in onze realiteit. Als een man als hem vandaag zou bestaan, waar zou hij dan vandaan komen? Hoe zou hij zaken doen? Wie zou hij kennen en hoe zou hij eruit zien? Met dat in mijn achterhoofd, keek ik naar drugsbaronnen op Instagram. Het is een geweldige manier om de levensstijl van een schurk te begrijpen."

Een deel van het idee om hem een geschiedenis te geven vindt zijn reflectie in de tatoeages. "Die vertellen een specifiek verhaal. Uiteindelijk zullen mensen ze ontcijferen en begrijpen wat er gaande is, maar het moge duidelijk zijn dat ze omstreden zijn, elke keer als je iets nieuws doet is dat omstreden. Er zitten erg specifieke verhalen en easter eggs achter die tatoeages. En zelfs zijn tanden, daar zit ook een compleet verhaal achter. Hij legt zijn geschiedenis vast op zijn lichaam. Deze Joker past meer binnen de arbeidersklasse, en zou volgens mij kunnen bestaan in onze wereld."

De fan hoeft niet lang meer te wachten op de release van de film. Vanaf 4 augustus draait deze in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair