Welkom op het compleet vernieuwde FILMTOTAAL

Wat zijn de belangrijkste nieuwe features?

Je zult wel verrast zijn toen je onze site bezocht: Filmtotaal heeft namelijk een compleet nieuwe look! We hebben er lang aan gewerkt, alle elementen compleet opnieuw ontworpen en geprogrammeerd en eindeloos verfijnd en zijn er trots op het compleet vernieuwde FT te kunnen presenteren.

Wat is nieuw?

Eigenlijk teveel om in dit artikel te noemen. De komende paar dagen zullen we dan ook een aantal nieuwe features uitlichten in losse blogposts, maar dit zijn de belangrijkste nieuwe mogelijkheden die FT je biedt:
  • Responsive design: Ein-de-lijk hebben we ook een mobiele site.
  • Nieuwe navigatiemogelijkheden: Het wordt vast even wennen, maar navigeren gaat nu onder meer via het hamburgermenu links boven, het profielmenu rechts boven en op filmpagina’s met een speciale actieknop.
  • FT-cijfer: Uniek op het internet, ons eigen cijfer, gebaseerd op de cijfers van vijf verschillende grote filmsites.
  • Nieuwe toplijsten: Er zijn nu toplijsten over meerdere tijdsperiodes, die voor verrassend gebalanceerde resultaten zorgen.
  • Bioscoopagenda: Nu kan je ook naar de pagina van je eigen bioscoop surfen. Of gewoon het overzicht per stad bekijken.
  • Uitgebreide gebruikersprofielen: Niet alleen is er nu een beter overzicht van je reacties & recensies, ook is er een speciale watchlist zodat je kunt bijhouden wat je nog wil kijken.
  • Maar er is nog meer: en dat lichten we de komende dagen uit!


Filmtotaal door de jaren heen

We konden jullie onderstaande niet onthouden. Hieronder zie je hoe Filmtotaal zich door de jaren heen ontwikkeld heeft. Van Filmsoptv.com, met prachtig gouden logo en een advertentie zoals die in de oertijd van het internet nog te zien waren:



Naar een zakelijk, gestructureerd ontwerp in 2006:



En ons vorige (logge) design:



NieuwsFilm

meest populair