Enge clown Pennywise uit 'It' nu helemaal onthuld

Enge clown Pennywise uit 'It' nu helemaal onthuld

Wat een kostuum!

Na een kleine reeks griezelige setfoto's van It eerder vandaag en enkele weken geleden een eerste blik op de clown Pennywise, is vandaag het complete kostuum van de horrorclown onthuld. De rol van deze pestkop wordt gespeeld door Bill Skarsgård. Hij leeft van de angst van kinderen, dus geen wonder dat 'ie er zo bijloopt.

"Het is zo'n extreem personage. Onmenselijk," vertelde Skarsgård onlangs nog over de rol. "Hij is veel meer dan een sociopaat, want hij is niet eens een mens. Hij is niet eens een clown. Ik speel gewoon een van de wezens die It maakt. It houdt van de vorm van clown Pennywise, en geniet ervan te jagen. Wat grappig is voor deze kwade entiteit is niet grappig voor anderen. Maar hij vindt het wel grappig."

De film is geregisseerd door Andy Muschietti. In It moeten zeven kinderen, die zichzelf de Losers Club noemen, het opnemen tegen een monster dat de vorm van clown Pennywise aanneemt. Jaren later, als ze allang uit elkaar gegroeid zijn, komen ze weer met elkaar in contact en moeten ze het opnieuw opnemen tegen Pennywise - ditmaal om een definitief einde aan zijn bestaan te maken.

It draait vanaf 7 september in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair