Blu-Ray Preview: Middle-earth Limited Collector’s Edition

Een zeer prijzige box voor de Lord of the Rings & The Hobbit trilogieën.

Je dacht waarschijnlijk dat je met de uitgebreide Extended Edition-boxen van de Lord of the Rings en The Hobbit trilogieën de verzameling compleet te hebben met de meest uitgebreide uitgaven van de Midden-aarde-films. Niet dus. Binnenkort verschijnt er namelijk een verzamelbox met beide trilogieën van regisseur Peter Jackson.

Op Amazon.com is de box al online verschenen. Dit werd ontdekt door de website io9 en vrij snel daarna werd de verkoopprijs van maar liefst 800 dollar en een eerste overzichtsfoto verwijderd. Maar het web is razend snel:





De prijzige verzamelbox bevat maar liefst 30 Blu-ray discs met daarop de verlengde versies van An Unexpected Journey, The Desolation of Smaug, There and Back Again, The Fellowship of the Ring, The Two Towers en The Return of the King. Uiteraard ontbreekt het vele bonusmateriaal van de eerdere uitgaven niet. De totale speelduur van deze extra's: 67 uur!

Als we kijken naar de uitvoering dan zijn alle boxen in nep leer uitgevoerde "boeken". De zes boeken staan in een houten frame, welke door Peter Jackson zelf zou zijn geselecteerd. Ook zit in de box een 'Red Book of Westmarch' replica. Dit is het boek waarin Bilbo (Martin Freeman) en Frodo (Elijah Wood) schrijven gedurende hun avonturen. In het boekje staan sketches en allerlei artwork.

De uitgave moet op 4 oktober beschikbaar komen. De vraag is uiteraard: wie is er bereid om mogelijke 800 dollar uit te geven voor deze verder mooi uitziende Blu-ray uitgave?



NieuwsFilm

meest populair