Gerucht: Orlando Bloom vervangt Johnny Depp in 'Pirates of the Caribbean 5'

Gerucht: Orlando Bloom vervangt Johnny Depp in 'Pirates of the Caribbean 5'

Gedrag Depp zit cast & crew in de weg.

De productie van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales kent flink wat tegenslagen. Regisseurs Joachim Rønning en Espen Sandberg hebben de opnames onder meer stil moeten leggen, mede vanwege de wisselende betrokkenheid van hoofdrolspeler Johnny Depp.

De website Movie News Guide komt nu met het gerucht dat de rol van Depp als Jack Sparrow beperkt zal gaan worden en dat Orlando Bloom in Pirates 5 de lead gaat krijgen als Will Turner. Andere rollen zijn voor Geoffrey Rush (Captain Barbossa), Penelope Cruz (Angelica), Javier Bardem (Captain Brand), Brenton Thwaites (Henry) en Paul McCartney.

De vertraging is niet alleen ontstaan door de wisselende betrokkenheid van Depp (blessure, relatieproblemen met Amber Heard en zijn naar verluidt voor de cast onuitstaanbare gedrag), maar ook door script-issues, budgetproblemen en reshoots. Oorspronkelijk stond Walt Disney's vijfde Pirates-film gepland voor 2015, maar werd later verzet naar 2016 en staat nu gepland om op 26 mei 2017 in de Nederlandse bioscoop te verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair