Jackie Earle Haley tekent voor 'Alita: Battle Angel'

Jackie Earle Haley tekent voor 'Alita: Battle Angel'

Hij speelt een robotschurk.

Acteur Jackie Earle Haley heeft getekend voor Alita: Battle Angel. Hij zal de rol van een monsterlijke cyborg spelen in de productie van regisseur Robert Rodriguez. De naam van zijn personage is nog niet bekend, wel weten we van Heat Vision dat er behoorlijk wat computereffecten aan te pas zullen komen om zijn personage te maken.

De ambitieuze verfilming van de manga verkeerde lange tijd in handen van James Cameron, maar die is veel te druk met zijn vier Avatar-vervolgen. Om die reden droeg Cameron vorig jaar de regie over aan Rodriguez. Die castte meteen actrice Rosa Salazar en acteur Christoph Waltz in de hoofdrollen.

Alita speelt zich af in de zesentwintigste eeuw en volgt een vrouwelijke cyborg (Salazar). Die wordt op een vuilnisbelt gevonden door een wetenschapper (Waltz). Hij repareert haar en wordt een soort vaderfiguur, terwijl de dame in kwestie premiejager wordt.

De productie zou in oktober van start moeten gaan. Er is nog geen premièredatum, maar de kans lijkt groot dat de film eind 2017 gaat draaien.



NieuwsFilm

meest populair