Van Damme "doodt ze allemaal"

Van Damme "doodt ze allemaal"

De Muscles from Brussels is gecast in Kill 'em All.

Jean-Claude van Damme gaat in Kill 'em All samen spelen met Daniel Bernhardt, die na hem de hoofdrol speelde in de vervolgen in de Bloodsport-reeks. Er zijn ook rollen voor Peter Stormare en Kris van Damme (jawel, de zoon van). Het is echter nog niet bekend hoe groot elke rol zal zijn - behalve dat Van Damme, sr. natuurlijk de hoofdrol speelt.

Bernhardt zou op de vuisten kunnen gaan met Van Damme, of zijn beste maat kunnen spelen die samen met hem tegen anderen vecht, of weinig meer dan een cameo kunnen hebben als knipoog naar Bloodsport fans. Wel is duidelijk dat het draaien binnenkort gaat beginnen of al begonnen is, want Van Damme liet onlangs via Instagram aan zijn fans weten dat hij in Los Angeles was gearriveerd om te beginnen met filmen. De film wordt tot nu toe omschreven als een combinatie van The Usual Suspects en Smoking Aces, met volgens de overlevering "donkere humor en sterke actie en drama".

Kill 'em All wordt geregisseerd door stuntcoördinator Peter Malota, die daarmee zijn debuut als regisseur maakt. Hij werkt al sinds de jaren tachtig in het martial artsgenre, inclusief aan een aantal films met Van Damme (zoals Double Impact en Nowhere To Run en wordt de Belg een goede vriend genoemd.

NieuwsFilm

meest populair