Taika Waititi over 'Wilderpeople' spin-off 'We're Wolves'

Taika Waititi over 'Wilderpeople' spin-off 'We're Wolves'

Als 'ie er komt, is dat pas over een paar jaar...

Regisseur Taika Waititi is voorlopig nog druk bezig met zijn Marvel-film, Thor: Ragnarok, maar tegelijk de verkeerdste niet. Hij werkt namelijk ook vrolijk verder aan de promotie van Hunt for the Wilderpeople, dat nu in een aantal landen op Blu-ray en Dvd verkrijgbaar is. Tijdens de promotie hiervoor gaf Waititi zijn kijk op een eventueel vervolg, We're Wolves. Die wil hij al langer maken met Jemaine Clement, maar het is de vraag hoe lang dat nog duurt.

"We werken er nog steeds aan. Maar de Jemaine en Taika manier van werken is eg langzaam - we bedenken iets leuks en dan duurt het ongeveer zes jaar voordat het idee uitgewerkt is. En soms lukt dat zelfs helemaal niet. Soms komt het eruit als een ander idee. Dus we hebben nu het idee van We're Wolves, en daar maken we langzaam iets van. Dus over een paar jaar komt er misschien een script en nemen we het op. Of het komt uit als een stel t-shirts."

Een andere mogelijkheid is een film rond Wilderpeople-personages Hec (Sam Neill) en Ricky (Julian Dennison). "Misschien ga ik opnieuw naar hen kijken - ik vind dat een leuk idee, maar ik vind het ook saai om steeds hetzelfde te doen. Misschien ga ik wel gewoon weer de wildernis in met Sam en Julian voor twee maanden."



NieuwsFilm

meest populair