Charlie Sheen draait door in komedie 'Mad Families'

Charlie Sheen draait door in komedie 'Mad Families'

Over drie families die dezelfde kampeerplaats delen, met alle gevolgen van dien.

Sony's streamingdienst Crackle gaat een film produceren met Charlie Sheen in één van de hoofdrollen. Het wordt een komedie die de naam Mad Families draagt. Het scenario is geschreven door David Spade (The Do-Over) en Fred Wolf (tekenfilmserie Teenage Mutant Ninja Turtles).

Sheen, die ook als producent fungeert, kruipt in de huid van Charlie Jones. Hij is een sympathieke man met een hart van goud die zich als een kind gedraagt en een unieke blik op de wereld heeft. Met zijn familie gaat hij een weekendje kamperen om de 4e van juli, Onafhankelijkheidsdag, te vieren. Twee andere families, een Zuid-Amerikaanse en een Afro-Amerikaanse, hebben het echter op dezelfde kampeerplek gemunt. In het begin trachten ze vreedzaam samen te leven, maar al snel mondt het uit in een serie van wedstrijden om een winnaar te bepalen.

Leah Remini, Naya Rivera, Finesse Mitchell, Danny Mora, Tiffany Haddish, Charlotte McKinney, Efren Ramirez, Chanel Iman, Chris Mulkey, Clint Howard, Barry Shabaka Henley en Juan Gabriel Pareja treden eveneens op. De opnames zijn vorige week in Los Angeles van start gaan. Crackle brengt Mad Families ergens volgend jaar uit via hun streamingdienst.



NieuwsFilm

meest populair