Antoine Fuqua keert terug voor 'Equalizer 2'

Antoine Fuqua keert terug voor 'Equalizer 2'

De opnames vinden in september plaats.

Denzel Washington gaat met The Equalizer 2 voor het eerst in zijn carrière in een vervolgfilm spelen. In eerste instantie was niet zeker of regisseur Antoine Fuqua terug zou keren voor die vervolgfilm, maar nu kunnen we dat bevestigen. Fuqua blijkt volgend jaar in september te beginnen met de film.

"Het script is af. We beginnen direct met opnemen na Labor Day, misschien vlak daarvoor, afhankelijk van de planning van Denzel. Dus Equalizer 2 wordt in september volgend jaar opgenomen, maar wellicht iets eerder, afhankelijk van een andere film die we met Denzel maken. We moeten nog een paar zaken uitwerken, voordat we een slechterik casten," aldus producent Todd Black.

Verder is er een nieuw effect dat Fuqua bedacht heeft voor IMAX-films dat mogelijk in de film te zien is. "We hebben het veel gehad over IMAX voor The Magnificent Seven. Maar het is duur. Antoine voelde zich daar niet goed bij en de studio's ook niet. We hebben het er wel uitgebreid over gehad en hebben het er nu nog steeds over met betrekking tot Equalizer 2. Het ding dat hij van plan is voor Equalizer 2, kan ik niet over praten, maar is zo cool dat je je ogen niet zal geloven."

NieuwsFilm

meest populair