Eerste beelden 'Aquaman and The Lost Kingdom': eindelijk een hit voor DC?

Na lang wachten en onzekere tijden zijn nu eindelijk de eerste beelden van het vervolg vrijgegeven.


DC heeft zojuist de eerste teaser van Aquaman and The Lost Kingdom uitgebracht. Het langverwachte vervolg van James Wan heeft een turbulente productie achter de rug, maar in december kunnen fans eindelijk het laatste hoofdstuk van het DC-universum zoals we het nu kennen in de bios bekijken.

De eerste Aquaman is nog altijd de meest succesvolle DC-film aller tijden. De film bracht maar liefst 1,1 miljard dollar op aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Heeft DC na recente flops dan eindelijk weer een hit in handen met Aquaman and The Lost Kingdom?

Synopsis
Nadat hij Aquaman (Jason Momoa) de eerste keer niet heeft verslagen, zal Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II), nog steeds gedreven door de noodzaak om de dood van zijn vader te wreken, voor niets stoppen om Aquaman voor eens en voor altijd neer te halen. Deze keer is Black Manta formidabeler dan ooit tevoren en hanteert hij de kracht van de mythische Black Trident, die een eeuwenoude en kwaadaardige kracht ontketent.

Om hem te verslaan, zal Aquaman zich wenden tot zijn gevangengenomen broer Orm (Patrick Wilson), de voormalige koning van Atlantis, om een onwaarschijnlijke alliantie te smeden. Samen moeten ze hun meningsverschillen opzij zetten om hun koninkrijk te beschermen en de familie van Aquaman en de wereld te redden van een onomkeerbare vernietiging.

Trailer
Je bekijkt de korte teaser hieronder. De eerste volledige trailer verschijnt op donderdag. We zullen dan waarschijnlijk ook de eerste indrukken krijgen op terugkeren personages King Nereus (Dolph Lundgren) en Mera (Amber Heard).


Aquaman and The Lost Kingdom is vanaf 21 december te zien in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair