Flinke tegenslag voor belangrijke Marvel-film: hoofdrolspeler vertrekt

Bad Bunny zal niet langer de rol van El Muerto gaan vertolken in de gelijknamige film.


Rapper Bad Bunny heeft bevestigd dat hij niet meer de titelrol zal gaan vertolken in de Sony-film El Muerto, gebaseerd op het gelijknamige Marvel-personage. Eerder ging dat gerucht al rond.

In de stripboeken is El Muerto een worstelaar met speciale krachten die het tegen superheld Spider-Man, waarvan Sony de filmrechten bezit, opneemt. Later werken ze samen om meerdere slechteriken te verslaan.

Niet meer betrokken
Toen de El Muerto-film werd aangekondigd, vertelde Bad Bunny dat dit een 'droomproject' voor hem was. Hij zou namelijk de eerste Latijns-Amerikaanse Marvel-held (of beter 'anti-held') op het witte doek worden.

Onlangs verscheen het gerucht dat de rapper het project echter heeft verlaten. In een nieuw interview met Vanity Fair bevestigt hij dat. Meer wil hij echter niet kwijt, omdat de kwestie 'gevoelig' zou liggen.

Wel in ontwikkeling
Begin deze zomer verwijderde Sony El Muerto eveneens van de releasekalender. Door de stakingen in Hollywood en het drukke tourschema van de rapper zou de film maar moeilijk van de grond komen.Bronnen binnen de studio bevestigden eerder tegenover Deadline dat El Muerto wél in ontwikkeling blijft. Maar als het project er komt, dan dus zonder Bad Bunny in de hoofdrol.

NieuwsFilm

meest populair