Emma Watson walgt nog steeds van deze 'Harry Potter'-scène: "Voelde aan als incest"

De actrice vond het afgrijselijk om acteur Rupert Grint te zoenen.


Emma Watson is natuurlijk voornamelijk bekend van haar rol als Hermione Granger in de wereldberoemde Harry Potter-franchise. Deze is enorm geliefd en ook de actrice zelf heeft genoten van haar rol, al zat er ook een vreselijke scène tussen. Hier walgt zij nog steeds van.

In de laatste film, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part Two, zoent Hermione met Ron (acteur Rupert Grint). Op het einde van het verhaal krijgen de twee een relatie en in de toekomst trouwen ze zelfs en krijgen ze kinderen.

Einde
Zo verloopt het ook in de boeken, dus fans waren behoorlijk blij toen Ron en Hermione een koppeltje werden, maar Watson vond het zelf vreselijk om Grint te kussen. De actrice liet namelijk al eerder weten dat ze Grint zag als een broer en totaal geen zin had om hem te zoenen.

De actrice liet zich hier al behoorlijk lange tijd geleden over uit, toen ze er het volgende over te zeggen had: "Het is het ergste dat ik ooit heb moeten doen. Het ligt niet aan Rupert, hij is super lief, en miljoenen meisjes zouden hem maar wat graag willen kussen, maar voor mij voelde het als incest".

Hulp
Watson vervolgt: "Dat is de enige manier waarop ik het kan beschrijven. Wanneer je zoent met gesloten ogen is het nog wel te doen. Je sluit je ogen en denkt aan iemand of iets anders. Het was echter een ander verhaal toen we het met open ogen moesten doen...""Dat was het ergste, want dan wordt je ermee geconfronteerd. Ik kon het echt niet..." Vorig jaar, tijdens de Hogwarts Reunion, was het duidelijk dat Watson er nog steeds zo over dacht: "De kus met Rupert is het ergste dat ik ooit heb moeten doen".

NieuwsFilm

meest populair