Doodenge trailer voor nieuwe Stephen King-film laat je het gegarandeerd in je broek doen

'Pet Sematary: Bloodlines' is een nieuw en origineel oorsprongsverhaal voor een van Stephen Kings populairste én engste boeken.


Paramount heeft dinsdagavond de eerste trailer gedeeld voor Pet Sematary: Bloodlines. Deze belooft een zeer bloederig en akelig oorsprongsverhaal voor een van Stephen Kings populairste boeken.

Volgens King is Pet Sematary zijn "engste werk" ooit. Deze trailer laat zien dat de makers daar eer aan hebben gedaan. Horrorliefhebbers mogen Bloodlines duidelijk niet missen.

Het verhaal
Bloodlines duikt in de geschiedenis van Jud Crandall (gespeeld door Ambulance-acteur Jackson White), een van de personages uit Pet Sematary. Hij droomt ervan om zijn geboorteplaats Ludlow te verlaten.

Helaas blijkt een duister familiegeheim hem voor altijd te verbinden aan Ludlow. Samen met zijn jeugdvrienden moet Crandall het uiteindelijk opnemen tegen een eeuwenoud en levensgevaarlijk kwaad.

Release
Paramount heeft Pet Sematary: Bloodlines speciaal gemaakt voor streaming. De horrorfilm zal dan ook niet in de bioscopen verschijnen en rechtstreeks naar streamingdienst Paramount+ gaan.In Amerika zal Bloodlines op 6 oktober verschijnen; in de rest van de wereld een dag later. Vermoedelijk verschijnt de horrorprent in Nederland op SkyShowtime.

NieuwsFilm

meest populair