'Expend4bles'-clip: je moet duidelijk niet sollen met Jason Stathams Lee Christmas

De vechtersbaas neemt het op tegen een groep vijanden maar bang is hij niet.


We hebben al drie Expendables-films zien langskomen, maar over niet al te lang verschijnt ook alweer het vierde deel, genaamd Expend4bles. Hier is nu weer een nieuwe clip van online gezet.

Deze keer wordt een vrachtschip met kernwapens gestolen door terroristen. Om een mogelijke Derde Wereldoorlog te voorkomen, wordt het team van Barney Ross opgeroepen. Zij zijn 's werelds laatste verdedigingslinie, al kunnen ze gelukkig wel rekenen op de hulp van nieuwe leden.

Team
Hoewel Sylvester Stallone weer in de reeks te zien zal zijn, heeft hij deze keer beduidend minder te doen. De bedoeling is is dat zijn personage, Barney Ross, het stokje overdraagt aan zijn rechterhand, Lee Christmas (Jason Statham).

Dat betekent echter niet dat Stallone helemaal niet in de film te zien zal zijn. In de onderstaande clip gaan de twee spierbundels uit voor een biertje, maar dit verloopt toch iets anders dan verwacht. Ze worden namelijk lastig gevallen door een groepje mannen, maar zij weten niet met wie ze te maken hebben...

Clip
Het is duidelijk te merken dat Christmas niet terugdeinst voor de grote groep. Je ziet hem zijn boksbeugels aandoen en geeft een rake klap voordat het beeld zwart wordt. Zo te zien kunnen we dus weer rekenen op meer dan genoeg actie.NieuwsFilm

meest populair