'Avatar: Frontiers of Pandora' krijgt eerste trailer

Ontdek de schitterende wereld van de 'Avatar'-videogame, gebaseerd op de films van James Cameron.


Sony heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende Avatar-videogame Frontiers of Pandora. Daarin leren we meer over het verhaal van het spel, dat is gebaseerd op de films van en mede is ontwikkeld door regisseur James Cameron.

In Frontiers of Pandora kruipen spelers in de huid van een Na'vi-kind dat is grootgebracht door de RDA (Resources Development Administration): de aardse militaire organisatie die in oorlog is met de planeet Pandora en de Na'vi, diens oorspronkelijke bevolking.

Schitterende wereld
Het verhaal van de game speelt zich af na de gebeurtenissen uit de eerste Avatar-film. Deze nieuwe trailer, die is uitgebracht op Sony's State of Play-event, focust op het verhaal van Frontiers of Pandora.

We zien onder meer beelden van hoe spelers kunnen vliegen door de wereld van Pandora en fragmenten van gevechten en de wapens die in de game beschikbaar zullen zijn.

Veelbelovend
De trailer oogt veelbelovend en de game, die mede geproduceerd door Disney en Camerons productiemaatschappij Lightstorm Entertainment, lijkt echt heel cool te gaan worden. Fans van de sciencefictionfranchise mogen dit spel dan ook niet missen.Avatar: Frontiers of Pandora verschijnt begin december voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

NieuwsFilm

meest populair