"Mensen lopen weg" bij gratis vertoningen 'Aquaman and the Lost Kingdom'

Of het verhaal klopt is natuurlijk wel nog maar de vraag.


Enkele dagen geleden verscheen dan eindelijk de eerste echte trailer van Aquaman and the Lost Kingdom. Ondanks het feit dat deze beelden erg goed uitzien, doet nu een verhaal de ronde dat de film zelf heel wat minder is...

Het komt wel vaker voor dat je verhalen hoort over een blockbuster, die voor zijn release eerst getest wordt. Dit betekent dat mensen de film gratis kunnen zien, zodat de studio vervolgens erachter kan komen of het een succes zal worden of dat er nog bepaalde dingen veranderd moeten worden.

Probleem
Helaas lijkt het erop dat de gratis vertoningen van de tweede Aquaman-film alles behalve goed werden onthaald. Sterker nog, het schijnt dat sommige toeschouwers zelfs de zaal uitliepen aangezien ze zo teleurgesteld waren.

De bekende Amerikaanse verslaggever en filmcriticus, Grace Randolph, kwam als eerste met dit verhaal. De insider MyTimeToShineHello liet zich hier vervolgens op X (voormalig Twitter) ook over uit en zei dat dit klopt.

Welke versie
De grote vraag is nu of dit verhaal überhaupt klopt en om welke versie het gaat. Als het gaat om een oudere versie, die inmiddels is aangepast, hoeven we ons niet veel zorgen te maken. Als het echter gaat om de bioscoopversie is dit natuurlijk niet echt geweldig nieuws...NieuwsFilm

meest populair