Florence Pugh kreeg excuses van Christopher Nolan voor rol in 'Oppenheimer'

Florence Pugh accepteerde haar kleine rol in de film 'Oppenheimer' zonder problemen en vond excuses van regisseur Chris Nolan niet nodig.


Oppenheimer is nu al een van de beste films van 2023. De seksuele relatie van Florence Pugh en Cillian Murphy spat daarbij van het scherm en is essentieel voor het verhaal.

Toch bood regisseur Chris Nolan in eerste instantie zijn excuses aan aan Florence Pugh. Want alhoewel Florence Pugh een belangrijke rol speelt, is zij weinig te zien in de lange film.

Het maakte niets uit
Florence vertelde aan MTV UK: "Ik wist eigenlijk niet wat er gemaakt werd, behalve dat Chris echt vooraf wilde zeggen dat het een klein rolletje was. Hij snapte het als ik er niets van wilde weten."

Florence is dol op het werk van Chris Nolan en Cillian Murphy. Ze vervolgde: "En dat terwijl dat me niets uitmaakte. Al maak ik maar koffie in een hoekje van de kamer, dan is dat prima."

Excuses voor kleine rol
Ze vertelde dat ze Chris Nolan ontmoette bij de filmopnamen van A Good Person. Ze zei: "Ik herinner me dat hij zijn excuses aanbood voor het rolletje, maar dat vond ik geen punt."

Florence besluit: "Als je het scenario leest, dan snap je het kleine formaat van die rol. En ik weet nog dat ik dat scenario kreeg en het niet hoefde te lezen, omdat ik de rol toch wel zou accepteren."

Alleen maar geweldige acteurs
Als bonus zag zij meer geweldige acteurs aan het werk, waardoor acteren alleen maar gemakkelijker was. Meer staat hier in het artikel van Cheatsheet. In de onderstaande YouTube-video van HeyUGuys wordt ook meer verteld.NieuwsFilm

meest populair