De nieuwe 'The Hunger Games'-film krijgt strijdbare trailer: geen Jennifer maar Rachel

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes verschijnt in noovember in de bioscoop.


Independent Films heeft de nieuwe Nederlands ondertitelde trailer online gezet voor de Hunger Games-prequelfilm The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes. De film focust zich voornamelijk op de jonge Snow.

Met Snow bedoelen we uiteraard het personage Coriolanus Snow, de nietsontziende President van Panem in de eerdere Hunger Games-films met onder andere Jennifer Lawrence. In die films werd het personage Snow gespeeld door veteraan Donald Sutherland.

The Ballad of Songbirds and Snakes
De nieuwe film is een prequel en gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2020 van schrijver Suzanne Collins. Snow wordt in deze film gespeeld door Tom Blyth (Billy the Kid) en hij krijgt te maken met het personage Lucy Gray Baird van actrice Rachel Zegler.

Lucy is de vrouwelijke 'tribute' uit District 12 en ze vormt een band met Coriolanus. Andere rollen worden vertolkt door Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman en Viola Davis.

Nieuwe trailer
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes van Francis Lawrence is vanaf 16 november in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder de nieuwste trailer.


In The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes volgen we een jonge Coriolanus Snow die de laatste hoop is van zijn uit de gratie geraakte familie. Om het voortbestaan van de ooit zo machtige familie in het Capitool te redden, wordt Snow - met tegenzin - mentor van Lucy Gray Baird, een tribuut uit het arme District 12.

NieuwsFilm

meest populair