Abonnees Disney+ zijn woedend nadat populaire optie is geschrapt

Abonnees kunnen niet langer gebruik maken van Groupwatch en dit vinden velen jammer.


Vandaag de dag zijn er behoorlijk wat streamingdiensten. Zij doen dan ook hun uiterste best om met nieuwe films en series of speciale opties te komen om de concurrentie te verslaan. Disney+ doet nu echter precies het tegenovergestelde.

De streaminggigant heeft namelijk afscheid genomen van de populaire optie genaamd Groupwatch. Dankzij deze optie konden Disney+-gebruikers tegelijkertijd een film of serie kijken terwijl ze met elkaar kunnen communiceren via emojis.

Samenzijn
Het gaf een gevoel van samenzijn en het kijken van een film/serie met iemand anders, ook wanneer je niet met elkaar bent. De optie was drie jaar lang beschikbaar, maar wordt nu in een keer uit het niets verwijderd. Hier is lang niet iedereen even blij mee.

Zo zegt een iemand op sociale media: "Disney neemt zo maar afscheid van Groupwatch. Dit is een van de gemeenste dingen die ze ooit hebben gedaan" en "Heeft Disney+ nu echt Groupwatch verwijderd zonder enig detail hierover te zeggen?"

Timing
De timing hiervan is ook tamelijk opmerkelijk. De prijzen van Disney+ gaan volgende maand weer de lucht in, maar het feit dat de streaminggigant recentelijk al de nodige films en series verwijderde en nu ook nog eens Groupwatch offline haalt is de nodige mensen in het verkeerde keelgat geschoten.NieuwsFilm

meest populair