Netflix

Opnames Netflix-film 'Death Note' begonnen

Light Turner krijgt een bovennatuurlijk boekje in handen...

door Jim Pedd om 14:38 in Netflix
De opnames van Netflix-film Death Note zijn vandaag onder leiding van regisseur Adam Wingard van start gegaan. De opnames vinden plaats in Canada en de Verenigde Staten en heeft hoofdrollen voor Natt Wolff als Light Turner, Margaret Qualley als Mia Sutton, Keith Stanfield als L en Paul Nakauchi als Watari.

De film is gebaseerd op de beroemde Japanse manga van Tsugumi Ohba en Takeshi Obata. Light is een middelbare scholier die een bovennatuurlijk notitieboekje vindt en zich realiseert dat het grote krachten heeft. Als de eigenaar er een naam in schrijft, terwijl hij denkt aan het gezicht van die persoon, komt hij of zij om het leven. Met zijn nieuwe godachtige krachten, begint de jonge man met het doden van iedereen die hij niet waardig genoeg vindt voor het leven.

"Ik ben vereerd om samen te mogen werken met deze geweldig cast en kijk ernaar uit om het unieke verhaal van Tsugumi en Takeshi naar een wereldwijd publiek te brengen," vertelde Wingard. De film moet in de loop van 2017 te streamen zijn.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

L is dus zwart...hmm

M0vieFreak

Avatar

Dat Keith Stanfield L speelt is nog niet bevestigd, ik hoop niet dat hij hem gaat worden maar ik zou het niet erg vinden als ze het iets gaan aanpassen als ze de verhaal maar goed aanhouden.

NieuwsFilm

meest populair