Algemeen

Coole beelden Hulk vs Thor in 'Thor: Ragnarok' en Wakanda in 'Black Panther'!

De clash!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:00 in Algemeen
Van de Marvel-films Guardians of the Galaxy Vol. 2 en Spider-Man: Homecoming hebben we via de trailers al aardig wat beelden voorbij zien komen. Rond Thor: Ragnarök en Black Panther, gepland voor respectievelijk november 2017 en februari 2018, is het wat dat betreft nog stil gebleven. Trailers verschijnen er voorlopig ook niet, maar nu is er wel zeer coole concept-art verschenen!

Op de in de States verschenen VoD / Blu-ray uitgave van Doctor Strange staat een sneak peek op de rest van de films in Phase 3 van het Marvel Cinematic Universe. In die featurette komen flink wat concepten voorbij voor Thor: Ragnarök en Black Panther. Ook zouden er concept-art te zien zijn voor Avengers: Infinity War. Hieronder de beelden.

Thor: Ragnarok

Taika Waititi's derde Thor-film belooft groots te gaan worden. De film zal zich slechts beperkt op de aarde afspelen en zal onder meer 'Planet Hulk' introduceren. Ook is er een nieuwe slechterik: Cate Blanchetts Hela. Hieronder via concept-art een blik op onder meer de clash tussen Hulk (Mark Ruffalo) en Thor (Chris Hemsworth) én Hela! Ook zie je andere personages en een tegenstander van Thor. Een trailer wordt pas in april verwacht.
Black Panther

Ryan Cooglers Black Panther is ook goed vertegenwoordigd in de beelden. Onderstaande concept-art verscheen over de eerste film rond het personage van Chadwick Boseman, eerder te zien in Captain America: Civil War. We zien onder meer zijn thuiswereld Wakanda. De opnames voor de film zijn in januari gestart en deze worden afegrond in de zomer. De concept-art:11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Jaaah! Hulk vermoord Thor in zijn eigen film!
Dream on.......

Mooie arts!

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Jaaah! Hulk vermoord Thor in zijn eigen film!"
Dat was een dikke vette spoiler wat je daar gaf. Gelukkig heeft mijn zeer betrouwbare bron The Internet al aangegeven dat Thor aanwezig zal zijn in Avengers: Infinity War. #Thor_Aint_Dead...Yet!

shellghost

Avatar

Heb vreemd genoeg meer vertrouwen in Thor dan dat ik had in Civil War.... Ondanks dat Planet Hulk en de opvolger World War Hulk beide geweldige verhaallijnen zijn.

Akke Moeka Hara

Avatar

Ragnarok? Klinkt als een Brabantse kermis attractie, gevult met overleden carnaval vierders.

Bierkuh?

Decepticon

Avatar

Ziet er allemaal erg goed uit!
Gaan we eindelijk Thor weer zien met zijn hem op?! Zou tijd worden!!

Master Of Films

Avatar

Laatste Thor foto krijg ik een Masters of the Universe vibe. Thor lijkt bijna te zeggen "I have maybe the power". Solliciteert Hemsworth naar He-Man?

Mav Damian

Avatar

Hela ziet er bangelijk uit net zoals in de comics.

Ereptile

Avatar

Zombies in het MCU?! :D :D :D

ridjieddo

Avatar

OMG Ereptile! Marvel Zombies!!! (Overigens een vette comic)

nieuwslaatste nieuws

meest populair