Algemeen

Nieuwe filmposters die je even moet zien!

Met veel horror en aanstaande bioscoopfilms.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:14 in Algemeen
Iedere zondag plaatsen we op FilmTotaal een flinke reeks vaak nieuwe filmposters voor films die over het algemeen nog in de bioscoop, op schijf of online moeten verschijnen. Wil je meer weten over de desbetreffende titel klik dan op de titel van de film en kijk of er bijvoorbeeld een synopsis of een trailer beschikbaar is.

Hieronder de selectie van deze week. We proberen er een mix van te maken met verschillende genres. Het zijn ook de meest opvallende posters die te vinden zijn. Soms zijn ze origineel verspreid door de studio en soms zijn ze gemaakt door de meer bekende (Mondo) creatieve filmmakers.

Heb jij nog een mooie poster - of misschien zelfs meer - online aangetroffen en wil je deze delen met de FilmTotaal-bezoekers? Laat deze dan achter op de gebruikelijke plaats. Altijd leuk!

American AnimalsBad ApplesGame NightThe Happy PrinceHereditaryThe Humanity BureauJourney's EndMom and DadSuper Troopers 2House of DemonsWinchesterA Wrinkle in Time

You Were Never Really Here3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

De nieuwe Nicolas Cage ziet er weer top uit!

Goku32

Avatar

Die horror films zijn weer budget films zie ik al. Ben wel benieuwd er naar zoiezo

nieuwslaatste nieuws

meest populair