Algemeen

Filmposters ter vermaak!

Helemaal voor jou.

door Bram de Groot om 09:23 in Algemeen
Ook deze zondag weer een hele reeks nieuwe posters van films die over het algemeen nog in de bioscoop, op schijf of online moeten verschijnen. Wil je meer weten over de desbetreffende titel klik dan op de titel van de film en kijk of er bijvoorbeeld een synopsis of een trailer beschikbaar is.

Hieronder de selectie van deze week. We proberen er een mix van te maken met verschillende genres. Het zijn ook de meest opvallende posters die te vinden zijn. Soms zijn ze origineel verspreid door de studio en soms zijn ze gemaakt door de meer bekende (Mondo) creatieve filmmakers.

Heb jij nog een mooie poster - of misschien zelfs meer - online aangetroffen en wil je deze delen met de FilmTotaal-bezoekers? Laat deze dan achter op de gebruikelijke plaats. Altijd leuk!

Blindspotting

Corbin NashCurse of the Mayans

House of TomorrowLowlifeReady Player One

Solo: A Star Wars Story - nu met blastersSorry to Bother You

SuperconTomb Raider2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Dat is niet de Tomb Raider-poster die ik laatst bedoelde, maar deze is ook niet gek! Ik bedoelde de Mondo-poster van Francesco Francavilla; maar die is meer commercieel dan promotioneel, waardoor hij hier misschien niet getoond kan worden.

GreenHornet

Avatar

ik zou ook graag willen weten wat de bedoeling is van een Poster. Teaser poster / Promo / Bioscoop / Japan ?

nieuwslaatste nieuws

meest populair