Algemeen

Schokkende en starende filmposters!

Van 3: An Eye for an Eye tot Tales from the Hood 2.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:37 in Algemeen
Al jaren plaatsen we op de zondag de meest opvallende filmposters. Soms gewoon, soms pakkend, soms lelijk en gewoon lachwekkend slecht. De meeste behoren tot de laatste twee categorie├źn. Uiteraard aan jou om er een eindoordeel over te vellen.

Wil je meer weten over de film? Klik dan op de filmtitel en bekijk welke nieuwsberichten er zijn geschreven, of check bijvoorbeeld de trailer. Soms zitten er films tussen die nog niet in de database van FilmTotaal staan. Dit is vaak bij de minder bekende titels in de rij, meestal direct to dvd of vod titels.

Heb jij nog een betere of misschien nog bedenkelijkere poster - of misschien zelfs meer - online aangetroffen en wil je deze delen met de FilmTotaal-bezoekers? Laat deze dan achter op de gebruikelijke plaats. Altijd leuk!

3: An Eye for an Eye

Aura

Bad CompanyChristopher RobinColetteDon't Worry He Won't Get Far on FootFanged Up

The Forest of the Lost SoulsHurricaneMary Queen of Scots

The Meg

The Miseducation of Cameron PostMission: Impossible - FalloutThe Neighborhood NightmareSearchingA Simple FavorTales from the Hood 23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Posters van Winnie de Pooh (Christopher Robin) vind ik nog wel de leukste. Grappig om die personages in 3D te zien.

Goku32

Avatar

Allemaal B films man alleen die poeh ziet er leuk uit

Ang3l

Avatar

A simple favor heeft een mooie poster!

nieuwslaatste nieuws