Algemeen

Geladen wapens op de nieuwste filmposters!

Van Arizona tot Welcome to Marwen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:41 in Algemeen
Al jaren plaatsen we op de zondag de meest opvallende filmposters. Soms gewoon, soms pakkend, soms lelijk en gewoon lachwekkend slecht. De meeste behoren tot de laatste twee categorie├źn. Uiteraard aan jou om er een eindoordeel over te vellen.

Wil je meer weten over de film? Klik dan op de filmtitel en bekijk welke nieuwsberichten er zijn geschreven, of check bijvoorbeeld de trailer. Soms zitten er films tussen die nog niet in de database van FilmTotaal staan. Dit is vaak bij de minder bekende titels in de rij, meestal direct to dvd of vod titels.

Heb jij nog een betere of misschien nog bedenkelijkere poster - of misschien zelfs meer - online aangetroffen en wil je deze delen met de FilmTotaal-bezoekers? Laat deze dan achter op de gebruikelijke plaats. Altijd leuk!

ArizonaAssassination NationBlacKkKlansmanCrazy Ritch AsiansFinal ScoreKin

The Meg

Mile 22Mission: Impossible - FalloutPatient ZeroA Prayer Before DawnUnfriended: Dark WebWelcome to Marwen

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviewheels

Avatar

Erg benieuwd hoe de zoon van Denzel het gaat doen! En een nieuwe Zemeckis film is in mijn ogen altijd wel de moeite waard

nieuwslaatste nieuws

meest populair