Algemeen

Fraaie en fantasierijke filmposters!

Van First Man tot Venom.

door Bram de Groot om 09:36 in Algemeen
Op de zondag is het weer tijd voor de meest opvallende filmposters. Soms gewoon, soms pakkend, soms lelijk en gewoon lachwekkend slecht. De meeste behoren tot de laatste twee categorieën. Uiteraard aan jou om er een eindoordeel over te vellen.

Wil je meer weten over de film? Klik dan op de filmtitel en bekijk welke nieuwsberichten er zijn geschreven, of check bijvoorbeeld de trailer. Soms zitten er films tussen die nog niet in de database van FilmTotaal staan. Dit is vaak bij de minder bekende titels in de rij, meestal direct to dvd of vod titels.

Heb jij nog een betere of misschien nog bedenkelijkere poster - of misschien zelfs meer - online aangetroffen en wil je deze delen met de FilmTotaal-bezoekers? Laat deze dan achter op de gebruikelijke plaats. Altijd leuk!

First Man

He's Out ThereJohnny GruesomeThe Nutcracker and the Four RealmsThe OathSharkwater: ExtinctionA Simple FavorSliceStrange NatureVenom3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

Vind die eerste van Venon bruut.

Novarellum

Avatar

Mooie fanart van Venom

Artificialis

Avatar

Ik zie dat Disney voor het eerst een film gaat uitbrengen waarin de complete cast uit transgender-personages bestaat? Progressief hoor!

NieuwsFilm