Celebrity

Broekloze Abbey Hoes laat haar rondingen zien op Insta-foto

De Nederlandse actrice heeft de smaak te pakken?

door FilmTotaal om 13:36 in Celebrity
De Nederlandse actrice Abbey Hoes lijkt steeds verder te gaan om hits, vind-ik-leuks en volgers te verzamelen op Instagram. Ze laat steeds meer van haar lichaam zien. Nu zien we haar namelijk in een toch zeer opvallende houding: gehurkt zodat haar rondingen toch wel erg goed zichtbaar zijn.

En dat is uiteraard helemaal niet erg, want ogen heb je om mee te kijken en Abbey ziet er zo zeker erg fraai uit. Opvallend is dat ze deze keer helemaal niets bij de foto schrijft, los van het hartje 🖤 dat erbij staat.

Duidelijk is wel dat ze op het strand is en volop van het huidige warme weer lijkt te genieten. Of is dit opnieuw een foto voor de veelbesproken Body Positive-editie van Linda? Een van de reacties van haar ruim 80 duizend volgers: "Wat een mooie foto, tijd voor playboy 😍"


Zien hoe de gehurkte 26 jarige Abbey Hoes eruit op de foto? Check deze dan op haar Instagram-pagina.

De in Rotterdam geboren Hoes ken je mogelijk uit de Nederlandse romkoms Verliefd op Cuba (2019) en Fissa (2016). Binnenkort kunnen we haar zien in de boekverfilming Buiten is het Feest en de romantische avonturendrama Nomad.

NieuwsFilm

meest populair