LEGO komt met indrukwekkende 'Transformers'-set van Optimus Prime

En de blokjes transformeren ook nog.

Bram de Groot 12 mei 2022 22:30 in Algemeen
Fans van LEGO gebaseerd op de bekende merken en zeker de fans van Transformers kijken na dit bericht waarschijnlijk meteen uit naar setnummer 10302, met de simpele en duidelijk naam Optimus Prime.

Ja, je leest het goed. LEGO komt met een set van de leider van de Autobots en de set zal bestaan uit 1508 steentjes. Via The Brothers Brick zijn zelfs al de eerste foto's verschenen van de set die op 1 juni te bestellen is.

LEGO 10302: Optimus Prime
De set verschijnt in de Creator Expert-reeks en met 169,99 is de set ook zeker prijzig te noemen. Er worden meerdere accessoires meegeleverd, waaronder Prime's Ion Blaster, de bijl Energon, een Energon-kubus en een jetpack. Ook krijg je een bekend zwart informatieplaatje met enkele details van Optimus Prime.

Overigens is de set gebaseerd op de G1-versie van Optimus Prime en dus niet op de versie die te zien is in de films van Michael Bay.


Dit is duidelijk weer een must-have voor de fans van dit soort uitgaven. Niet eerder zette LEGO een set gebaseerd op de Transformers in het schap. Hieronder foto's van de set viaNieuwsFilm