Prime Video voegde 15 nieuwe films toe afgelopen week

We zetten ze voor je op een rij.

Jim Pedd 15 mei 2022 20:30 in Featured
Prime Video voegde best wat nieuwe films toe deze week. We zetten het allemaal voor je op een rij, zoals je inmiddels wel van ons gewend zult zijn!

The Courier (2019)
Regie: Zackary Adler | Cast: Olga Kurylenko, Gary Oldman, Amit Shah, Alicia Agneson
Een vrouwelijke koerier (Olga Kurylenko) ontdekt op een dag een bom in het pakje dat ze moet bezorgen. Het pakje is bestemd voor de enige getuige van een moord, uitgevoerd door een gewetenloze gangsterbaas (Gary Oldman). De koerier neemt zich voor om de getuige te redden en krijgt corrupte CIA-agenten en Russische huurmoordenaars achter zich aan..

Astérix le Gaulois (1967)
Regie: Ray Goossens | Cast: Roger Carel, Jacques Morel, Pierre Tornade, Jacques Jouanneau
Het dorpje van Asterix en Obelix is het enige dorpje in Gallië dat niet door de Romeinen is veroverd. Dit tot groot verdriet van de Romeinse legeraanvoerder Caius Bonus, die het niet kan uitstaan dat zijn legers steeds worden verslagen door die onoverwinnelijke Galliërs.

Suga Suga (2021)
Regie: Richards Omos-Iboyi | Cast: Tana Adelana, Ayo Adesanya Hassan, Vivian Anani, Charles Inojie
De oudere Durojaiye is een succesvolle dokter en rijke miljardair. Zijn lust voor jonge meisjes drijft echter zijn familie uit elkaar. Door zijn ontrouw, verlaat zijn vrouw hem en eist een echtscheiding. De rest van de familie wordt boos op hem. Ondertussen komt een jonge, intelligente man in zijn landhuis werken als dienstbode. Terwijl iedereen met het nieuws van de affaires omgaat, brengt ieders kleine daad van gekte de familie weer langzaam bij elkaar.

Pig (2021)
Regie: Michael Sarnoski | Cast: Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin, Adam Arkin
Zonderling Rob (Nicolas Cage) woont in de wildernis van Oregon met zijn geliefde varken, dat hem helpt bij de truffeljacht. Als het varken op een dag ontvoerd wordt, keert Rob terug naar de bewoonde wereld en zet hij alles op alles om met haar herenigd te worden. Maar dan zal hij ook zijn verleden onder ogen moeten komen...

Crazy Grannies (2021)
Regie: Tope Alake, Kayode Peters | Cast: Rosemary Abazie, Adebowale Adedayo, Princess Damilola Adekoya, Mercy Aigbe
De drie grootmoeders Cheta, Ere en Omodele zijn oude vriendinnen die door de jaren heen contact met elkaar hebben gehouden. Nu zijn ze in de zestig en staan ze voor een moeilijke keuze: hun leeftijd en rol als grootmoeder accepteren of nog één keer gaan feesten. Ondanks de gezondheidsproblemen in het verleden van Omodele, besluit het drietal naar een resort te gaan voor een hoognodige meidenreis. De vakantie neemt een interessante wending als de kans toeneemt dat één van hen de liefde terugvindt.

Unwanted Guest (2016)
Regie: Fred Olen Ray | Cast: Beth Littleford, Kate Mansi, Valentina Novakovic, Jessica Cameron
Het is winter. Een jonge vrouw, Amy genaamd, heeft vakantie. Ze heeft echter geen plaats om een tijdje te verblijven. Christine, haar beste vriendin, nodigt Amy uit om bij haar thuis te komen logeren. Amy gedraagt zich erg vreemd en begint Christine en haar familie te terroriseren.

Summer '03 (2018)
Regie: Becca Gleason | Cast: Joey King, Paul Scheer, Andrea Savage, Jack Kilmer
De zestienjarige Jamie en haar familie krijgen de schok van hun leven wanneer de grootmoeder Dotty op diens sterfbed een reeks onthutsende familiegeheimen onthult. Te midden van de chaos moet Jamie haar weg vinden. Enerzijds is er haar vrijwel onbestaande liefdesleven, anderzijds haar vrienden met wie ze een sterke band deelt.

Stalker (1979)
Regie: Andrei Tarkovsky | Cast: Alisa Frejndlikh, Aleksandr Kaidanovsky, Anatoli Solonitsyn, Nikolai Grinko
Stalker uit 1979 is een film van de Russische regisseur Andrei Tarkovski, die bekend stond om zijn intelligente, maar zeer obscure films. In een industriegebied ontstaat een zone waar de normale wetten van het leven geen gelding meer hebben. Stalker lijkt op het eerste gezicht een sciene-fiction-film, maar zo simpel liggen de zaken bij Tarkovski nooit. Hij had zeker ook politieke bedoelingen met het maken van Stalker.

Sailing Into Love (2019)
Regie: Lee Friedlander | Cast: Leah Cudmore, Chris McNally, Fiona Vroom, Garry Garneau
Biologielerares Claire is gevraagd als bruidsmeisje op maar liefst drie bruiloften. Ondertussen neemt ze haar leerlingen mee op excursie naar Blue Island. Claire ontdekt dat een projectontwikkelaar daar een resort wil bouwen en begint aan een missie om dat te voorkomen. Ze krijgt hulp van de knappe schipper Tom.

Love in the Sun (2019)
Regie: Rich Newey | Cast: Emeraude Toubia, Tom Maden, Shawn Christian, Betsy Graver
Wanneer Alana gaat studeren in Chicago, zweren zij en haar vriendje Carl altijd samen te blijven. Tien jaar later zijn ze toch uit elkaar vanwege de afstand. Alana woont nog steeds in Chicago en heeft ondertussen een datingapp ontwikkeld. Ze is verloofd met Evan, maar wanneer Alana naar Florida terugkeert voor de verdere ontwikkeling van haar app, wordt hun liefde danig op de proef gesteld.

Love at Sea (2018)
Regie: Mel Damski | Cast: Alexa Vega, Carlos Pena, William R. Moses, Audrey Landers
Evenementenplanner Olivia krijgt de bijzondere kans een groot evenement op een luxueus cruiseschip te organiseren. Het evenement wordt gegeven door haar bekende vriendin Alexandra. Op het cruiseschip komt Olivia in contact met de charmante jongeman Tony, die op het schip werkt. De twee moeten met elkaar samenwerken om de cruise vlekkeloos te laten verlopen.

Like Cats and Dogs (2004)
Regie: James Widdoes | Cast: Charisma Carpenter, Tyler Labine, Kris Arnold, Joanna Canton
Een reservering loopt verkeerd en twee huurders moeten een huis in een strandstadje delen. Maar de situatie is verre van ideaal, omdat deze twee niet meer van elkaar hadden kunnen verschillen- naast andere problemen is de een een kattenmens, en de ander een hondenmens.

Henk Temming de hulpsinterklaas (1992)
Regie: Willem van der Pol | Cast: Jaap Jongbloed, Paula Patricio, Bart Römer, Maarten Spanjer
Na een flinke ruzie komt Henk weer thuis. Hij treft een brief van zijn vrouw Maria aan met de boodschap dat zij met ene Geert naar Madrid is vertrokken. Henk pakt gelijk zijn spullen en vertrekt naar Schiphol om zijn vrouw achterna te reizen. Tijdens de vlucht naar Madrid valt hij in slaap. Zijn droom begint met het 10 voor 12 Journaal. Daarin wordt verteld dat de Sint niet naar Nederland kan komen vanwege ouderdomskwaaltjes, maar volgens andere bronnen is er een heel andere reden en daarom wordt de Sint dit jaar vervangen door Henk Temming. Bij aankomst in Spanje gaat Henk direct naar het paleis van Sinterklaas. Daar krijgt hij uitleg van de Sint, waarom Henk hem dit jaar moet vervangen...!

Joba (2019)
Regie: Biodun Stephen | Cast: Blossom Chukwujekwu, Chris Iheuwa, Helen Enado Odigie, Ronke Ojo
Het geloof van een kindloze christelijke echtgenoot komt op de proef te staan als alle vingers naar hem wijzen als schuld van de kindloosheid. Hij moet zijn vrouw, die zelfmoord wil plegen, beschermen en tegelijk het geloof vasthouden.

American Driver (2017)
Regie: Moses Inwang | Cast: Evan King, Jim Lyke, Anita Chris Nwaezeapu, McPc The Comedian
De Amerikaanse Jack Curry is verre van volwassen en woont nog thuis bij zijn moeder. Hij neemt een baan aan als chauffeur en rijdt beroemdheden uit Nigeria naar een jaarlijkse show om indruk te maken op zijn baas Kate. Tijdens zijn werk probeert Jack vrienden te worden met acteur Jim Lyke. De laatstgenoemde wil daarentegen gewoon met rust gelaten worden.

NieuwsFilm