Recensie

(2013)

Al voordat The Lone Ranger uitkwam gingen de geruchten er al om dat het geen groot succes zou worden en dat het uitbrengen van de film een groot geld

door NULL  om 14:31 in RECENSIES
The Lone Ranger poster
Al voordat The Lone Ranger uitkwam gingen de geruchten er al om dat het geen groot succes zou worden en dat het uitbrengen van de film een groot geld verlies zou worden, wat voor grote delen ook waarheid is geworden.
The Lone Ranger oogt erg mooi en er zitten een aantal prachtige special effects in, maar om de film als een echte western af te schrijven lijkt me niet echt respectabel.
Het verhaal zit op zich wel goed in elkaar, maar waar ik me het meest aan ergerde was het feit dat de makers niet leken te weten met welk genre ze zich zouden laten inspireren, want op het ene moment zit de film vol met de meest absurde grappen, het andere moment was de film erg duister en bloederig en het andere moment leek het wel of de makers er zoveel als mogelijk western clichés in wouden proppen als mogelijk was.
De films duurt zowat 150 minuten en daar had makelijk een half uur van kunnen worden afgenomen, want elk moment dat je juist denk dat het einde eindelijk in zich lijkt te komen kwam er weer een langdradige scène die geen enkel nut leek te hebben.
Armie Hammer was wel aardig als onze gemaskerde held, maar Johnny Depp viel naar mijn mening met deze rol weer erg in de herhaling met zijn zoveelste onozzele typetje.
The Lone Ranger heeft zijn goede momenten en is redelijk vermakelijk, maar had veel beter gekund en bovendien veel korter.

6.0 / 10

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

The Lone Ranger

acties