You Can Count on Me

Reviews (2)

snowy-mountain

Avatar

Leuke film, zeker voor de maandag avond. In mijn TV-gids stond "humor" in de krant "filmdrama". Ik heb me inderdaad uitstekend vermaakt en veel gelachen. Die broer (Mark Ruffalo) had zijn leven allesbehalve op de rails, en zus oogaanschijnlijk wel, ze denkt in "control" te zijn maar haar frustraties sudderden inmiddels ondergronds door.
Daarnaast stelt ze zich mooi moraliserend op naar haar broer, terwijl ook zij wel wat aandacht en liefde kan gebruiken. Broer en Zus hadden beide ouders op relatief jonge leeftijd verloren, maar deze informatie werd niet echt expliciet in de film gegeven. Geen wonder dus dat ze beide redelijk ontspoort door de film wandelen. Leuk thema, iets meer diepte had geen kwaad gekund, maar alles behalve de gebruikelijke Amerikaanse hapklare brokken.

1990_lennart

Avatar

Dit is dus inderdaad een RTL 4 vier pseudo-drama film pur sang. Niets aan deze film kan mij boeien. De film is traag en het acteerwerk van o.a Laura Linney viel me vies tegen, totaal geen inspiratie. Ze loopt maar een beetje te lanterfanten. En ik weet dat ze veel beter kan.
Juso voor de tweede keer, deze site is bedoeld om je mening te geven. Wanneer dringt dat nou eens tot je door.Verder wilde ik nog even kwijt dat ik een 7.8 echt veel te hoog vind. Een 6.3 lijkt mij meer dan genoeg.