Blade Runner 2049 (2017)

The key to the future is finally unearthed.

Reviews (1)

andjoy

Avatar

Vandaag gezien in IMAX 3D ( Pathé Arnhem) en echt ondersteboven van deze productie; alles klopt gewoon! Eindelijk weer een Sci Fi film met een sterk verhaal subliem acteerwerk, en perfect beeld en geluid.
Geen gevecht, na gevecht, en actie op actie, zoals in de meeste prut films die de laatste tijd geproduceerd worden. Nee, wie daarvan houdt wordt hier niet bediend. Natuurlijk zit er ook de nodige actie in, maar precies goed gedoseerd.
Het is aan te raden het eerste deel te bekijken met een prachtrol van good old Rutger Hauer, maar niet noodzakelijk om toch goed te kunnen volgen waar het over gaat.

Ondanks dat hij 163 minuten lang is, heb ik geen moment gehad dat ik niet geboeid was.
Voor mij is het dan ook echt onbegrijpelijk dat er mensen zijn die dit meesterwerk afkraken. Maar ja, er zijn ook mensen die van Jannes houden, laten we het daar maar op houden.

Ik wil er verder niet teveel over vertellen. Ga m zien als je van goede Sci Fi houdt, met een sterk verhaal, een dito acteerwerk. Als je van prachtige cinomatografie houdt en ook van rust en stilte momenten kunt genieten.
Ga niet als je van Sci Fi houdt welke voornamelijk uit gevechten tussen honderden ruimteschepen ala Star Wars bestaat, en waar actie de boventoon voert.