Reviews (2)

Melosa

Avatar

Het is een genadeloze harde thriller met een verrassende twist die even schokkend als aangrijpend is. De film is goed ontvangen. In oktober 2014 is DEADLY VIRTUES: LOVE. HONOUR. OBEY op DVD en VOD in Benelux uitgekomen. Op ALLE VOD-platforms in Nederland en België te zien, waaronder iTunes, Pathé Thuis, Videoland, Telenet, Belgacom, Ziggo, UPC. DEADLY VIRTUES: LOVE. HONOUR. OBEY is dit jaar op verschillende festivals vertoond, in prijzen gevallen. In Japan wordt een remake voorbereid en dat is te begrijpen als je de film hebt gezien(!)

Elizabethan

Avatar

Boeiende en spannende psychologische thriller van Ate de Jong. De film vertelt het verhaal van echtpaar Tom en Alison (met overleden dochtertje) dat in hun slaapkamer wordt overvallen. De indringer, geweldig gespeeld door Edward Akrout, bindt Tom vast en verlangt van Alison een gezellig weekendje samen met als doel: Alison langzaam maar zeker inpalmen. Deze indringer blijkt niet alleen beul te zijn. Alison en wij kijkers krijgen steeds meer positieve gevoelens voor de indringer en gaan zelfs van hem houden (zie de scène met die voetmassage!).
Love. Honour. Obey is een echte vrouwenfilm. Mijn zoon van zeventien noemt het een film voor ‘geëmancipeerde postfeministes’.
De film is 11 april aanstaande rond 19.00 uur en 12 april 2014 te zien in Eye Amsterdam (tijdens het Imagine filmfestival).