Gruwelijke nieuwe trailer 'Alien: Romulus': de Xenomorph is terug!

Gruwelijke nieuwe trailer 'Alien: Romulus': de Xenomorph is terug!

In augustus keren we eindelijk terug maar de duistere wereld van de Xenomorphs.

20th Century Studios heeft de tweede trailer vrijgegeven van Alien: Romulus, de nieuwe film van Fede Alvarez (Evil Dead, Don't Breathe) die deze zomer verschijnt.

Een groep jonge ruimtekolonisten komt in de film terecht op een verlaten ruimtestation, en moet het daar opnemen tegen de meest angstaanjagende levensvorm in het universum.

Actie en horror
Het verhaal speelt zich af in de tijd tussen de gebeurtenissen in Alien en Aliens en zou om die reden qua toon een combinatie van die twee filmklassiekers zijn.

In de trailer is dit duidelijk te zien: scènes die horror uitstralen worden afgewisseld met flitsen van keiharde actie.

Jonge cast
De cast bestaat uit namen als Cailee Spaeny (Priscilla), David Jonsson (Agatha Christie's Murder is Easy), Archie Renaux (Shadow and Bone), Isabela Merced (The Last of Us), Spike Fearn (Aftersun) en Aileen Wu.Regisseur Alvarez verfilmde een script dat hij samen met Rodo Sayagues schreef gebaseerd op personage die werden bedacht door Dan O'Bannon en Ronald Shusett.

Oude rotten
Alien: Romulus werd geproduceerd door Ridley Scott (regisseur van Alien, Prometheus en Alien: Covenant), Walter Hill en Michael Pruss.Alien: Romulus draait vanaf 16 augustus wereldwijd in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair