Stevige misdaadthriller met een onverwoestbare Tom Cruise is een grote hit op Netflix

Stevige misdaadthriller met een onverwoestbare Tom Cruise is een grote hit op Netflix

Jack Reacher: Never Go Back staat nu hoog in de Nederlandse Netflix Top 10.

Bijna alle films met Tom Cruise worden redelijk tot goed ontvangen en doen het netjes tot uitstekend aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Dat geldt ook voor Jack Reacher uit 2012 en het vervolg Jack Reacher: Never Go Back uit 2016. De laatste staat nu voor je klaar op Netflix en staat gelijk op plaats vijf in de Netflix Top 10.

Jack Reacher: Never Go Back werd niet door Christopher McQuarrie geregisseerd. Na de eerste film liet hij de regie over aan Edward Zwick. Netflix omschrijft het tweede deel met woorden als "meeslepend, actiethriller" en "race tegen de klok". Andere rollen komen van Cobie Smulders, Patrick Heusinger en Robert Knepper.

Mindere ontvangst
Waar het eerste deel nog positief werd ontvangen door critici en publiek, viel de ontvangst van de tweede Jack Reacher-film tegen. Never Go Back staat op slechts 38 procent op de Tomatometer. De IMDb noteert een betere 6,1.

"Jack Reacher: Never Go Back is een monotoon en voorspelbaar vervolg op een actiefilm. De titel dient ook als waarschuwing," aldus de critics consensus.

Nu op Netflix
Wil je Jack Reacher: Never Go Back graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Als Jack Reacher hoort dat een vriendin wordt beschuldigd van moord, denkt hij een groot complot op het spoor te zijn. Al snel moet hij, net als zij, op de vlucht slaan.

NieuwsFilm

meest populair