A Guy Thing

A Guy Thing (2003)

Boy meets girl. Boy meets girl's cousin.

Reviews (1)

Rianne

Avatar

De film gaat van hilarisch tot flauw en voorspelbaar. Het is jammer dat er niet steeds een bepaald niveau opgehouden kan worden. Toch is 'A guy thing' het kijken meer dan waard. Vrij uniek aan deze film is dat hij gefilmd is vanuit het standpunt van de man, in tegenstelling tot de meeste romantische komedies.

Selma Blair en Julia Stiles doen het prima als hoofdrolspelers, waarbij Stiles net iets meer indruk maakt. Het is goed dat Karen (Selma Blair) niet afgeschilderd wordt als onaardig mens, waar Paul (Jason Lee) maar beter niet mee kan trouwen. De kijker voelt natuurlijk al van mijlenver aankomen met wie ze dan eindigt, maar dat maakt in dit genre allemaal niets uit. Verder is het een leuke vondst dat Becky (Julia Stiles) continu van baan verandert. Ze weet zich goed staande te houden naast de energieke Lee, die zijn rol als charmante en sympathieke man prima weet te volbrengen.

'A guy thing' is zeker 'a guy thing'. Een komedie met een snufje romantiek, die door zowel mannen als vrouwen gewaardeerd zal worden.