Crocodile (2000)

Ever Feel like Something is Watching You?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Reviews (2)

cag200

Avatar

Op de krokodil na, best een leuke film. Sommige krokodil-computer animaties zijn bar slecht maar de film wordt goed gemaakt door de lol & angst die de groep vrienden beleeft. Jammer dat Sommer Knight werd verorbert, ik vond toen deze film ineens (nog meer) waardeloos worden, maar goed, mijn mening hier. Wie er nog meer opgegeten werd, verklap ik niet.

Ergens in het verleden heb ik eens een kroko-thriller gezien die was Reuzegroot en supergaaf om te zien, erg realistisch bewegende horrorbeest, vrat alles en iedereen op, vooral op zo'n cocktail-party..maargoed, wie weet komt tie wel eens op tv, ik dacht dat het Alligator was ofzo..

jordy

Avatar

De krokodil zelf is erg slecht gemaakt. Zijn bewegingen zijn erg systematisch. Als sunny gaat zwemmen springt de krokodil uit het water, alleen 10-tallen meters voor sunny. een krokodil komt pas op het laatst uit het water. Later als hij de boot ramt en hij iemand te pakken heeft, 'toont' hij zijn prooi boven water. Een krokodil neemt zijn prooi juist mee naar de bodem. Erg onwaarschijnlijk allemaal. gewoon een goedkope ruk film