Awake (2007)

Every year, one in 700 people wake up during surgery. When they planned her husband's murder, they never thought he'd be the one.

Reviews (1)

Rianne

Avatar

Bij bewustzijn zijn tijdens een operatie. Goed concept voor een film, denk je dan. Jammer dat er gedurende de film ineens twee verhalen door elkaar gingen lopen, waardoor er bijna geen touw meer aan vast te knopen was. Het bij bewustzijn zijn tijdens een operatie wordt totaal ondergesneeuwd door het dubbelspel. Dus wat het nu te maken heeft met het feit dat er mensen zijn die tijdens de operatie eigenlijk wakker zijn, begrijp ik niet. Daar gaat het in de film niet over en dat terwijl er in de inleiding wel die indruk wordt gewekt.
Het plot was erg oppervlakkig en ging voor mij niet diep genoeg in op de belangrijke verhaallijnen. De spanning daarbij is ook erg ver te zoeken, hierdoor komt de film toch wat te kort.

Toch geef ik de film een 6, omdat ik me geen seconde van de film verveeld heb. Maar met een andere titel en inleiding zou de film beter uit de verf komen!