The Proposal (2009)

Here comes the bribe...

Reviews (1)

Rianne

Avatar

Hier sluit ik me volledig bij aan. Mijn verwachtingen lagen hoog, omdat ik de trailer erg leuk vond en Sandra Bullock een van mijn favoriete actrices is. Maar Bullock is back! En hoe!

Het verhaal is zeer leuk. Hoewel je aan het begin van de film al weet hoe het zal eindigen, blijft het boeien. De voorspelbaarheid van de film ging niet vervelen. Alles is zeer goed toegewerkt naar de climax.

De cast is dik in orde en Sandra Bullock speelt weer schitterend. Je houdt van haar of je hebt he-le-maal niks met haar. Ik hoor zeker in de eerste categorie. Deze vrouw verveeld mij niet snel en ik kan uren naar haar kijken. Haar bitcherige gedrag, haar onhandigheden en haar kleine hartje weten mij weer in te pakken. Ik zie haar graag in dit soort films. Ryan Reynolds komt perfect uit de verf als de knappe, maar ietwat naïeve man. Goed tegenspel tussen Sandra Bullock en Ryan Reynolds. Enige minpuntje is dat een hoop karakters te weinig uitgediept worden, dat is jammer. Toch enkele keren goed kunnen lachen. Vooral de scene in het bos, hilarisch.
Verder zitten er nog een paar leuke bijrollen in, waarbij de oma en vooral de Mexicaan met al zijn baantjes er duidelijk bovenuit springen. Leuk dat hij bij de aftiteling ook de inburgeringstest moet ondergaan. Zijn antwoorden zijn in ieder geval erg grappig.

De film zorgt ervoor dat je van het begin tot het einde met een lach op je mond zit. Vermakelijke film dus!