Justin Bieber: Never Say Never (2011)

Find Out What's Possible If You Never Give Up.

Reviews (1)

kimberlyJBlover

Avatar

Hallo alle justin bieber haters.

Jullie zouden allemaal wel een voorbeeld aan justin bieber kunnen nemen. Justin bieber woonde vroeger alleen met zijn moeder. Hij zag zijn familie weinig dus zetten zijn moeder filmpjes van Justin zingend op youtube...
Hij is ontdekt en ineens is de wereld in shock. Alle meiden zijn gelijk verliefd (ik ook).

Wie zegt dat hij slecht is? Hij heeft nu meer dan 9 miljoen volgers op twitter dus zo slecht zou hij niet zijn! Hij verkoopt miljoenen albums, shirts, posters enz.. Hij heeft geen fans?

Oja, hij is zeker ook homo?
NOU nee, wat dachten jullie van het liedje, one less lonely GIRL. ER STAAT GEEN BOY. En van favourite GIRL, en wat dachten jullie van het liedje BABY.

Jullie vinden dat liedje allemaal stom maar kunnen het allemaal meezingen. Jullie vinden zijn kapsel ook lelijk en verwijfd... maar zelf laten jullie het ineens zo groeien..
Zijn kledingstijl zou ook stom zijn? Dragen jullie jullie broeken dan tot aan je neus ofso?

Jullie zouden allemaal eens naar Never Say Never moeten gaan...
Wat heb je te verliezen?
Dan kan je eindelijk zien dat JUSTIN BIEBER getalenteerd is en dat hij zijn fans nooit wil teleurstellen.

Jammer dat jullie hem gelijk beoordelen zonder iets van hem te weten.
Ik zeg niet dat je fan moet zijn en ik zeg ook niet dat jullie gelijk al zijn cds moeten kopen maar jullie moeten gewoon respect voor een artiest tonen.

En als mensen die film niet hebben gezien ga dan niet allemaal reacties plaatsen van ik haat Justin pieper, want zo heet hij niet eens.

Dit is een filmrecensie site en als je de film niet leuk vond mag je hier eerlijk voor uitkomen maar ga geen onzin uitkramen als je de film niet gezien hebt.

Als je dit serieus hebt gelezen dan zal je er de volgende keer wel over nadenken hoe je mensen zwart kan maken....

kimberly.