Justin Bieber: Never Say Never (2011)

Find Out What's Possible If You Never Give Up.

Zeventien jaar en nu al een film over zijn leven. De documentaire is niet heel vaardig gemaakt, maar heeft af en toe best interessant materiaal te bieden. De ‘beliebers’ kunnen hun hart ophalen.
play

3,7 details

  • 105 Min
  • Documentaire
  • Muziek
  • Verenigde Staten
105 Min Verenigde Staten

Deze 3D Paramount documentaire vertelt het "inspirerende waargebeurde verhaal" over de 16 jaar oude tienersensatie Justin Bieber die van een YouTube nobody veranderde in een ster.

Regie
Jon Chu
Cast
Miley Cyrus, Jaden Smith, Justin Bieber, Ludacris, Boys II Men, Usher Raymond, Scooter Braun, Ryan Good, Allison Kaye, Kenny Hamilton, Sean Kingston, Scrappy Stassen, Carin Morris, Diane Dale, Bruce Dale.
Budget
$ 13.000.000
Opbrengst
$ 98.441.954
Release
11.02.2011
Release NL
31.03.2011

Filmtotaal Recensie

Regie: Jon Chu | Cast: Justin Bieber, Miley Cyrus, Usher Raymond, Jaden Smith, e.a. | Speelduur: 105 minuten | Jaar: 2011

Afgelopen zondag was het ook in Nederland raak. Duizenden gillende fans stonden in een uitverkochte Ahoy mee te zingen met het nieuwe tieneridool. Justin Bieber, net zeventien, is een van de best verkopende artiesten van deze tijd. Voor wie na zijn concert nog meer wil, is er nu een documentaire over zijn prille carrière.

Bieber was op de juiste plek op het juiste moment. Het internet kreeg een steeds belangrijkere plek in de samenleving, met name onder tieners, waardoor hij in een mum van tijd kon uitgroeien tot een popster. De destijds veertienjarige zanger werd door een team optimaal in de markt gezet, gebruikmakend van talloze radio-uitzendingen en sociale media. Een mooi tijdsbeeld.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Justin Bieber: Never Say Never Nieuwsberichten

Laatste reacties

B0ris

"...[quote=Manonvand]Ik vind het nogal vreemd om een film te beoordelen als je hem niet hebt gezien. Ik......"

Manonvand

"...[quote=Batman4]Can if offer my opinion? Ehm....We hebben het over Justin Bieber. Hoe zielig ben je a......"

JamesBond

"...[quote=kimberlyJBlover] Jullie zouden allemaal eens naar Never Say Never moeten gaan... Wat heb......"

Justin Bieber: Never Say Never

acties