Bates Motel

Bates Motel (2013)

Psycho. (Season 3)

discussie

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeltje

Avatar

Bates Motel Seizoen 2

Wouw, wat is dit een goede serie. Het wordt niet per se veel beter dan het eerste seizoen maar hij moet wat hij moet doen en dat doet hij goed.

Allereerst: Wat is Freddie Highmore toch een ontzettend goede acteur. Zijn samenspel met Farmiga is ook erg bijzonder en alle relaties tussen alle personages zijn duidelijk.

Er is weer zoveel aan de hand en Norman krijgt te maken met verkeerde meiden, moord en andere zaken en niemand is te vertrouwen.

De atmosfeer, de spelers, de twists en de setting waarin het zich afspeelt maken dit een hele sterke serie die je gezien moet hebben.
Ik kijk alvast uit naar seizoen 3! Smiley face

Roeltje

Avatar

UPDATE:

Zo, de serie is af. Nog maar een keer: Wat een goede serie! In episode 7 gebeuren er weer andere dingen zodat het even schakelen is maar dat bouwt ook meteen weer op naar nummer 10.

Ik zou deze serie echt iedereen aanraden!

9/10

Roeltje

Avatar

Heb nu 6 afleveringen gezien en dit is een absolute must voor iedereen die van een spannende serie houd!
Freddie Highmore is subliem in zijn rol evenals Vera Farmiga en Max Thieriot. Alle afleveringen sluiten naaldloos op elkaar aan en er is mooie spanning tussen personages en hun verhoudingen zijn duidelijk maar tegelijkertijd mysterieus! Absolute must- see! Ik kan deze nu alleen maar een

10/10

geven, maar nogmaals, ik heb 6 afleveringen gezien en mijn cijfer kan nog veranderen. Ik hoop natuurlijk van niet ;)