Roeltje Avatar

Roeltje

Laatste reviews

Star Trek Beyond(2016)

"...J.J Abrams heeft succes geboekt met en , maar nu heeft Justin Lin het stokje overgenomen. De vraag is of dit goed is afgelopen. Dit kan ik antwoorden..."

The BFG(2016)

"...Verademend kalm en rustig filmpje tussen al het andere blockbustergeweld. Zowel Mark Rylance als Ruby Barnhill doen het goed als de BFG en Sophie, ze..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Deze film neemt zichzelf totaal niet serieus. Het is echt een belachelijke film, maar wel ontzettend vermakelijk. De humor van de turtles (en sommige..."

Finding Dory(2016)

"...Pixar heeft indrukwekkende films gemaakt over de jaren heen. Bijna alle films van de studio raken een bepaalde snaar, wat een gewone Disney- of..."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Vermakelijke blockbuster. Voor de verandering ga ik voor deze review er een keer een pluspunten en minpunten review van maken...."

Laatste reacties

"...*deze post bevat hele lichte spoilers* Ondanks dat ik de film ruim een week geleden gezien heb, wil ik toch nog even kwijt wat ik van dit meesterwerk vond. Deze film is ambitieus. Een film met enorm veel personages, onopgeloste plotlijntjes van we......"
Avengers: Infinity War
"...Eindelijk deze voor de eerste keer gezien. Als er geen enorme hype omheen hing was het een aangenaam meevallertje en was ik tevreden geweest met dit onderhoudend filmpje. Maar wat een overgewaardeerde film. De twist is puur bedacht om 'een twist te h......"
Fight Club
"...[quote=benjamin]En wat bepaalt dan precies de waarde van een mening of is dat puur hoeveel die afwijkt van de jouwe?[/quote] Oh ja haha. :D Dat is er iets te oneerbiedwaardig uit gekomen. Tuurlijk is hun mening wat waard, het zijn immers personen......"
Warcraft: The Beginning
"...[quote=DeMuizenkoning]Goede recensie Roeltje! :Y Wilde ook een gedetailleerde recensie schrijven (wat ik ook had gedaan maar op het moment dat ik mijn recensie wilde plaatsen bleef internet net hangen, zul je ook altijd zien[/quote] Misschien een......"
Star Wars: The Force Awakens
"...[quote=Barbossas]Beste liveactionfilm die ik tot nu toe heb gezien[/quote] Ik neem aan dat ik dit in de 'Disney' context moet plaatsen? Als dit namelijk de beste film is die jij hebt gezien, klopt er toch iets niet...."
Cinderella

laatste ratings

watchlist

Roeltje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.