Roeltje Avatar

Roeltje

Laatste reviews

Star Trek: Beyond(2016)

"...J.J Abrams heeft succes geboekt met en , maar nu heeft Justin Lin het stokje overgenomen. De vraag is of dit goed is afgelopen. Dit kan ik antwoorden..."

The BFG(2016)

"...Verademend kalm en rustig filmpje tussen al het andere blockbustergeweld. Zowel Mark Rylance als Ruby Barnhill doen het goed als de BFG en Sophie, ze..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Deze film neemt zichzelf totaal niet serieus. Het is echt een belachelijke film, maar wel ontzettend vermakelijk. De humor van de turtles (en sommige..."

Finding Dory(2016)

"...Pixar heeft indrukwekkende films gemaakt over de jaren heen. Bijna alle films van de studio raken een bepaalde snaar, wat een gewone Disney- of..."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Vermakelijke blockbuster. Voor de verandering ga ik voor deze review er een keer een pluspunten en minpunten review van maken...."

Laatste reacties

"...Wel een beetje een anticlimax. Wie gaat dan de trilogie afsluiten? Ik hoop dat hij zich bedenkt. Deze vrijdag zit ik in de IMAX zaal!..."
Mark Wahlberg is klaar met 'Transformers'
"...Als reshoots bedoeld zijn om een bepaalde visie te versterken en aan te scherpen, is het goed.<br> <br> Als reshoots bedoeld zijn om een bepaalde visie te veranderen (eventueel door invloed van media en handelingen van concurrentie) doen reshoots wei......"
10 films waarbij heropnames geholpen hebben
"...Ik zie Age of Extinction echt als een reboot, in dit deel weten de mensen van de Transformers af. Als je Transformers 1, 2 en 3 nou non-canon maakt, kunnen ze alle kanten op. Anders begint The Last Knight eigenlijk al fout, door Transformers in het v......"
'Transformers'-film in Oude Rome in de maak
"...Van mij mag Bay het doen, want hij is meester in puur entertainment. Een andere regisseur daarentegen lijkt me ook verfrissend. Om die reden ben ik ook erg nieuwsgierig hoe de Bumblebee film wordt. Ik en m'n maten hebben al tickets gekocht voor Tran......"
'Transformers 6' nog geen regisseur; stiekem toch weer Michael Bay?
"...Hele toffe logo's! Vooral van de tweede ben ik erg fan. Natuurlijk moet de film de ondertitel 'A Star Wars Story' krijgen, en ik vind 'Solo' een prima titel. 'Han Solo' en 'Han and Chewie' vind ik ook nog toffe titels. Ik vind ook absoluut dat de So......"
Logo's voor Star Wars-solofilm 'Han Solo'

laatste ratings

watchlist

Roeltje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.