Roeltje Avatar

Roeltje

Laatste reviews

Star Trek Beyond(2016)

"...J.J Abrams heeft succes geboekt met en , maar nu heeft Justin Lin het stokje overgenomen. De vraag is of dit goed is afgelopen. Dit kan ik antwoorden..."

The BFG(2016)

"...Verademend kalm en rustig filmpje tussen al het andere blockbustergeweld. Zowel Mark Rylance als Ruby Barnhill doen het goed als de BFG en Sophie, ze..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Deze film neemt zichzelf totaal niet serieus. Het is echt een belachelijke film, maar wel ontzettend vermakelijk. De humor van de turtles (en sommige..."

Finding Dory(2016)

"...Pixar heeft indrukwekkende films gemaakt over de jaren heen. Bijna alle films van de studio raken een bepaalde snaar, wat een gewone Disney- of..."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Vermakelijke blockbuster. Voor de verandering ga ik voor deze review er een keer een pluspunten en minpunten review van maken...."

Laatste reacties

"...Om deze reden vermoed ik dat Netflix niet veel soeps meer is over 10 jaar... dit ziet er ook al veelbelovend uit. En dan hebben we het nog niet over Disney+... Wat een ongekend super-aanbod gaat die hebben...."
WarnerMedia kondigt komst 'Netflix-killer' HBO Max officieel aan
"...Wij hebben kaarten voor vanavond... al kriebels in de buik en enorm veel zin! Spider-Man is by far mijn favoriete superheld, dus kom maar op. Hopelijk in 2021 deel 3?..."
Nieuwe trailer en filmposter 'Spider-Man: Far From Home'!
"...Ik heb de film gisteren na lang twijfelen toch in de bioscoop gezien... en het was absoluut geen bijzondere film, maar het viel mij wel mee! De acteerprestaties, actie, soundtrack, productiewaarde is gewoon allemaal goed en daarbovenop vind ik het v......"
Regisseur maakte van 'X-Men: Dark Phoenix' een zooitje
"...Wow... Heel indrukwekkend. Zelf ben ik een beetje laat. Pas overmorgen ga ik de film zien! Gelukkig wel in IMAX Laser (ben benieuwd naar die technologie, schijnt top te zijn) en met een grote groep mede-fans. Mijn geduld begint echt op te raken......"
[UPDATE] Kaskraker 'Avengers: Endgame' dendert door: al op $1,5 miljard!
"...Ik ben misschien een uitzondering. Ik wordt helemaal warm vanbinnen als ik denk aan Episode IX... het panel vanavond hoop ik ook voor een deel te gaan zien. Ik vind 1 per jaar inderdaad genoeg. Meer moeten het niet zijn, het moet niet als het MCU gaa......"
Bestaat er zoiets als 'Star Wars'-moeheid? (Mark Hamill denkt van wel..)

laatste ratings

watchlist

Roeltje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.