Roeltje Avatar

Roeltje

Laatste reviews

Star Trek Beyond(2016)

"...J.J Abrams heeft succes geboekt met en , maar nu heeft Justin Lin het stokje overgenomen. De vraag is of dit goed is afgelopen. Dit kan ik antwoorden..."

The BFG(2016)

"...Verademend kalm en rustig filmpje tussen al het andere blockbustergeweld. Zowel Mark Rylance als Ruby Barnhill doen het goed als de BFG en Sophie, ze..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Deze film neemt zichzelf totaal niet serieus. Het is echt een belachelijke film, maar wel ontzettend vermakelijk. De humor van de turtles (en sommige..."

Finding Dory(2016)

"...Pixar heeft indrukwekkende films gemaakt over de jaren heen. Bijna alle films van de studio raken een bepaalde snaar, wat een gewone Disney- of..."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Vermakelijke blockbuster. Voor de verandering ga ik voor deze review er een keer een pluspunten en minpunten review van maken...."

Laatste reacties

"...Oei, als zij het hoofdkarakter wordt, kelderen mijn enthousiaste gevoelens over deze trilogie tot nu toe. Lijkt me HEEL erg onverstandig om haar aan te nemen als lead. Er is zoveel controverse rondom Larson en Captain Marvel en Lucasfilm heeft nu al......"
Brie Larson (Captain Marvel) gezicht nieuwe 'Star Wars'-film(s)?
"...Ook al zie ik aan de manier waarop de film gepromoot wordt en aan de manier waarop eerdere fanreacties worden verwerkt, dat deze film 'by design' een stevige 'fanpleaser' moet worden... Maar god, alsnog is alles wat ik zie uitkomen rondom deze film......"
Brute foto mysterieuze Knights of Ren in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'
"...Ik ben geen zakenman, maar ik denk dat er een logische oplossing is die voor beide partijen heel gunstig is. Laat Sony akkoord gaan met de oorspronkelijke 25% winst van de Spider-Man films. 50 procent is gewoon te gek want Sony maakt uiteindelijk de......"
Gerucht: Disney dé Spider-Man spelbreker en Marvel kaapt regisseur 'Far From Home' weg
"...Als ze hem zouden recasten ben ik zeker weten klaar met de franchise. Zo niet, geef ik het derde deel nog wel een kans. Hopen dat deeltje 3 doorgaat met het plezier, de mooie sfeer en de fantastische dieren van deel 1 ipv die halfbakken, rommelige, g......"
Keert Johnny Depp dan toch terug in 'Fantastic Beasts 3'?
"...Van mij mag The Rise of Skywalker meer doorgaan op wat The Last Jedi deed dan The Force Awakens... want TLJ is absoluut mijn favoriete Disney Star Wars. Die film heeft Star Wars 'volwassener' gemaakt en het overkoepelende verhaal verdiept. TFA was m......"
Gave foto Knight of Ren uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

laatste ratings

7,6
Joker (2019)
Joker (2019)
7,3
Ad Astra (2019)
Ad Astra (2019)
7,4
V for Vendetta (2005)

watchlist

Roeltje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.