Roeltje Avatar

Roeltje

Laatste reviews

Star Trek Beyond(2016)

"...J.J Abrams heeft succes geboekt met en , maar nu heeft Justin Lin het stokje overgenomen. De vraag is of dit goed is afgelopen. Dit kan ik antwoorden..."

The BFG(2016)

"...Verademend kalm en rustig filmpje tussen al het andere blockbustergeweld. Zowel Mark Rylance als Ruby Barnhill doen het goed als de BFG en Sophie, ze..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Deze film neemt zichzelf totaal niet serieus. Het is echt een belachelijke film, maar wel ontzettend vermakelijk. De humor van de turtles (en sommige..."

Finding Dory(2016)

"...Pixar heeft indrukwekkende films gemaakt over de jaren heen. Bijna alle films van de studio raken een bepaalde snaar, wat een gewone Disney- of..."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Vermakelijke blockbuster. Voor de verandering ga ik voor deze review er een keer een pluspunten en minpunten review van maken...."

Laatste reacties

"...The Last Jedi... Die film heeft me gewoon gevloerd, emotioneel en weggeblazen achtergelaten. Het grappige is dat het eerste wat ik schreeuwde door de zaal toen de aftiteling aan het spelen was: “WTF WAS DIT?” Maar dit vertaalde zich gelijk naar een......"
Star Wars Saga POLL: 'The Force Awakens' vs. 'The Last Jedi'
"...In dit artikel wordt geïmpliceerd dat diversiteit in het MCU wordt behandeld als ‘thema’. De enige film die inhoudelijk over diversiteit gaat is Black Panther... De diversiteit (waar ik in de basis helemaal voor ben) in Hollywood entertainment is he......"
Bombastische 'Thor: Love and Thunder' zonder relatie Valkyrie en Captain Marvel?
"...Staan Star Wars en Aquaman nou nog steeds in dezelfde week? Volgens mij moet Waterman wel wat gaan opschuiven......"
'Aquaman II' wordt veel groter dan eerste film!
"...Samen met John Powell de beste filmcomponist op dit moment! Super nieuws dus!..."
Componist gevonden voor 'The Batman' met Robert Pattinson
"...Oei, als zij het hoofdkarakter wordt, kelderen mijn enthousiaste gevoelens over deze trilogie tot nu toe. Lijkt me HEEL erg onverstandig om haar aan te nemen als lead. Er is zoveel controverse rondom Larson en Captain Marvel en Lucasfilm heeft nu al......"
Brie Larson (Captain Marvel) gezicht nieuwe 'Star Wars'-film(s)?

laatste ratings

watchlist

Roeltje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.