Roeltje Avatar

Roeltje

Laatste reviews

Star Trek: Beyond(2016)

"...J.J Abrams heeft succes geboekt met en , maar nu heeft Justin Lin het stokje overgenomen. De vraag is of dit goed is afgelopen. Dit kan ik antwoorden..."

The BFG(2016)

"...Verademend kalm en rustig filmpje tussen al het andere blockbustergeweld. Zowel Mark Rylance als Ruby Barnhill doen het goed als de BFG en Sophie, ze..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Deze film neemt zichzelf totaal niet serieus. Het is echt een belachelijke film, maar wel ontzettend vermakelijk. De humor van de turtles (en sommige..."

Finding Dory(2016)

"...Pixar heeft indrukwekkende films gemaakt over de jaren heen. Bijna alle films van de studio raken een bepaalde snaar, wat een gewone Disney- of..."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Vermakelijke blockbuster. Voor de verandering ga ik voor deze review er een keer een pluspunten en minpunten review van maken...."

Laatste reacties

"...Ik vind het een vreemde gewaarwording dat Padmé en Leia centraal staan (oké, Padmé is nog de meest logische, aangezien Anakin al als baddie fungeert). Ik begin het gevoel te krijgen dat Lucasfilm wel héél erg de vrouwen op de voorgrond willen zetten......."
Alle Skywalker-films verzameld op één poster
"...Ik vond Luke fantastisch in The Last Jedi en hij had precies de karakterontwikkeling die hij nodig had! En laten we niet vergeten dat hij in de originele trilogie ook bijna zijn bloedeigen vader vermoord had. Er zit een grote tijdssprong tussen ROTJ......"
Mark Hamill nog altijd niet blij met lot Luke Skywalker
"...Jammer dat ze dit opgeven. Er zijn zoveel factoren die tot het floppen van Solo hebben geleid (de slechte timing, mensen nog niet bekomen waren van TLJ, slechte marketing, regiewissel etc etc), maar Rogue One heeft goed geld opgebracht. Als ze zich a......"
Toekomstige spin-offs 'Star Wars' in ijskast na floppen 'Solo'
"...Episode IX Obi-Wan Boba Fett Rian Johnson #1 Rian Johnson #2 Rian Johnson #3 Als David Benioff en D.B. Weiss ook 3 films maken zitten we al op 9, maar hij heeft het ook over SW-stories die nog aangekondigd moeten worden. Wat een geweldige tijd om Sta......"
Gerucht: negen (!) nieuwe 'Star Wars'-films in ontwikkeling
"...Mooie fan-made posters, vooral die eerste! Mits Captain Marvel een goede film is, lijkt me dit een leuke nieuwe Captain America/Iron Man..."
Captain Marvel pakt leiding in Marvel-filmuniversum

laatste ratings

5,3
Venom (2018)
Venom (2018)
8,1
Coco (2017)
Coco (2017)
6,3
Cars 3 (2017)
Cars 3 (2017)

watchlist

Roeltje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.