Roeltje Avatar

Roeltje

Laatste reviews

Star Trek: Beyond(2016)

"...J.J Abrams heeft succes geboekt met en , maar nu heeft Justin Lin het stokje overgenomen. De vraag is of dit goed is afgelopen. Dit kan ik antwoorden..."

The BFG(2016)

"...Verademend kalm en rustig filmpje tussen al het andere blockbustergeweld. Zowel Mark Rylance als Ruby Barnhill doen het goed als de BFG en Sophie, ze..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Deze film neemt zichzelf totaal niet serieus. Het is echt een belachelijke film, maar wel ontzettend vermakelijk. De humor van de turtles (en sommige..."

Finding Dory(2016)

"...Pixar heeft indrukwekkende films gemaakt over de jaren heen. Bijna alle films van de studio raken een bepaalde snaar, wat een gewone Disney- of..."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Vermakelijke blockbuster. Voor de verandering ga ik voor deze review er een keer een pluspunten en minpunten review van maken...."

Laatste reacties

"...Oh man... Pijnlijk. Fantastic Bore: The Crimes of Timewasting is meer bezocht dan het meesterlijke Infinity War... :(..."
'Bohemian Rhapsody' en niet 'Avengers' dé Nederlandse topper in 2018
"...*kleine TLJ spoiler in dit bericht* Dit is heel leuk om te horen. Zo zal de personageontwikkeling van Leia ook minder vreemd aanvoelen in The Last Jedi. Hoe geweldig ik die film ook vond, de keuze om Leia in leven te laten na wat ze meemaakt op de S......"
Terugkeer Leia in 'Star Wars: Episode IX' is meer dan een cameo
"...Beelden zien er opzich prima uit, ben benieuwd. Maar vond de trailer wel saaie dialoog hebben, en Brie Larson overtuigt echt nog niet. Maar dat kan nog komen. De 'grappen' in de trailer landen in ieder geval niet. Hoezo is het grappig dat Fury wordt......"
Nieuwe trailer 'Captain Marvel' introduceert geheim wapen 'Avengers 4'
"...Ben Mendelssohn ook al hierin? Het zou me heel erg verbazen als hij niet een slechterik speelt!..."
Opvallende nieuwe poster 'Captain Marvel'!
"...Ziet er leuk uit! Beetje de Matrix meets Fantastic Beasts......"
Teaser trailer voor Disney's 'Artemis Fowl'!

laatste ratings

6,9
Bumblebee (2018)
Bumblebee (2018)
7,1
Deadpool 2 (2018)
Deadpool 2 (2018)
5,1
Renesse (2016)
Renesse (2016)
6,4
Aquaman (2018)
Aquaman (2018)

watchlist

Roeltje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.