Roeltje Avatar

Roeltje

Laatste reviews

Star Trek: Beyond(2016)

"...J.J Abrams heeft succes geboekt met en , maar nu heeft Justin Lin het stokje overgenomen. De vraag is of dit goed is afgelopen. Dit kan ik antwoorden..."

The BFG(2016)

"...Verademend kalm en rustig filmpje tussen al het andere blockbustergeweld. Zowel Mark Rylance als Ruby Barnhill doen het goed als de BFG en Sophie, ze..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Deze film neemt zichzelf totaal niet serieus. Het is echt een belachelijke film, maar wel ontzettend vermakelijk. De humor van de turtles (en sommige..."

Finding Dory(2016)

"...Pixar heeft indrukwekkende films gemaakt over de jaren heen. Bijna alle films van de studio raken een bepaalde snaar, wat een gewone Disney- of..."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Vermakelijke blockbuster. Voor de verandering ga ik voor deze review er een keer een pluspunten en minpunten review van maken...."

Laatste reacties

"...Heel cool! Verassend weird, mooie cinematografie. Ik heb genoeg gezien. De komende trailers zijn onnodig voor mij (dat wordt hypen de komende maanden)..."
Aparte eerste beelden 'Solo: A Star Wars Story'
"...Die nieuwe beelden... Die scene met Rey die woedend Luke Skywalker bestormt... Geweldig!! Ik hoop dat die hele scene op de blu/ray staat!..."
Han Solo's begrafenis en meer in boekversie 'Star Wars: The Last Jedi'
"...@Artificialis, heb je ze wel aandachtig geluisterd? Het is natuurlijk begrijpelijk dat de thema's uit de originele trilogie meer opvallen tijdens het kijken van de films... deze staan natuurlijk in het collectief geheugen gegrift en zijn het meest ic......"
John Williams componeert muziek 'Star Wars: Episode IX'
"...Ik ben fan van Batman v Superman. Die film had een goed plot, interessante karakters, spanning. Het verhaal was goed opgebouwd en de film nam de tijd om het verhaal te vertellen. <br> <br> Justice League... vond ik echt een enorme tegenvaller. Middel......"
'Justice League': mix van Snyder en Whedon?
"...Het is nog steeds niet officieel dat de film 'Han Solo: A Star Wars Story' heet. Het is nog steeds een 'Untitled Han Solo Movie'. Even een factcheck. Als we het over commercieel belang hebben, is 'Han Solo' de meest logische titel, maar ook 'Solo',......"
Gerucht: Darth Vader ook in 'Han Solo: A Star Wars Story'

laatste ratings

watchlist

Roeltje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.