Roeltje Avatar

Roeltje

Laatste reviews

Star Trek Beyond(2016)

"...J.J Abrams heeft succes geboekt met en , maar nu heeft Justin Lin het stokje overgenomen. De vraag is of dit goed is afgelopen. Dit kan ik antwoorden..."

The BFG(2016)

"...Verademend kalm en rustig filmpje tussen al het andere blockbustergeweld. Zowel Mark Rylance als Ruby Barnhill doen het goed als de BFG en Sophie, ze..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Deze film neemt zichzelf totaal niet serieus. Het is echt een belachelijke film, maar wel ontzettend vermakelijk. De humor van de turtles (en sommige..."

Finding Dory(2016)

"...Pixar heeft indrukwekkende films gemaakt over de jaren heen. Bijna alle films van de studio raken een bepaalde snaar, wat een gewone Disney- of..."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Vermakelijke blockbuster. Voor de verandering ga ik voor deze review er een keer een pluspunten en minpunten review van maken...."

Laatste reacties

"...De release is niet in december 2021: https://www.gamesradar.com/mandalorian-creator-jon-favreau-reveals-season-3-release-date-is-after-the-book-of-boba-fett/ Nog onbekend, maar Mando begint pas met beelden schieten als Book of Boba Fett bijna klaa......"
Pedro Pascal is nu de populairste ster van de wereld
"...Een film over Stormtrooper rebellie als prequel van The Force Awakens klinkt eigenlijk als een fantastisch idee. Cast John Boyega opnieuw, maar met een nieuwe acteur als hoofdrol. Finn kan dan de gene van de groep zijn die juist nog wel in de heil......"
Welke van deze 6 spin-offs van 'Star Wars: The Rise of Skywalker' moet werkelijkheid worden?
"...Ik zou willen dat we in een wereld leven, waar de toevoeging van een Jedi die toevallig een trans is, geen nieuws is. Oftewel, een wereld waarin de reden dat deze Jedi een trans is, wat toevoegt aan het verhaal. Helaas leven we in zo'n doorgeslagen......"
Geruchten: Trans-Jedi in 'Star Wars' en Johhny Depp klaar voor Joker-rol
"...WandaVision komt waarschijnlijk in december uit. Dat zou betekenen: nét in 2020 komt er nog iets van Marvel Studios!..."
MCU moest veel anders doen door het coronavirus
"...SPOILER VOOR FILM SOLO Een film of serie over Crimson Dawn, in de hoofdrollen Qi'ra en Darth Maul, dat zou fantastisch zijn. Dat concept werkt als een bus wat mij betreft. Interessante wereld en rijk aan karakters. ..."
Wanneer de wereld uit 'Solo: A Star Wars Story' gaat terugkeren

laatste ratings

watchlist

Roeltje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.