Roeltje Avatar

Roeltje

Laatste reviews

Star Trek Beyond(2016)

"...J.J Abrams heeft succes geboekt met en , maar nu heeft Justin Lin het stokje overgenomen. De vraag is of dit goed is afgelopen. Dit kan ik antwoorden..."

The BFG(2016)

"...Verademend kalm en rustig filmpje tussen al het andere blockbustergeweld. Zowel Mark Rylance als Ruby Barnhill doen het goed als de BFG en Sophie, ze..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Deze film neemt zichzelf totaal niet serieus. Het is echt een belachelijke film, maar wel ontzettend vermakelijk. De humor van de turtles (en sommige..."

Finding Dory(2016)

"...Pixar heeft indrukwekkende films gemaakt over de jaren heen. Bijna alle films van de studio raken een bepaalde snaar, wat een gewone Disney- of..."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Vermakelijke blockbuster. Voor de verandering ga ik voor deze review er een keer een pluspunten en minpunten review van maken...."

Laatste reacties

"...Het is inderdaad te betreuren dat deze stemmers worden weggezet als trollen... De manier waarop Brie Larson omgaat met haar publieke voorbeeld-functie als 'vrouwelijke held' is tenenkrommend om te zien. Ze is heel racistisch en seksistisch aan het d......"
Trollen verpesten RottenTomatoes-score 'Star Wars 9' en 'Captain Marvel'
"...Ik denk dat het inderdaad goed en gezond is om een jaartje extra te wachten tussen IX en de eerste van Johnson. Maar later dan december 2021 hoop ik ook weer niet, want eigenlijk kan ik nu al niet wachten! Ja, sorry, het spijt me, excuus. Ik vind Th......"
Disney begint werk aan nieuwe 'Star Wars'-trilogie
"...Will Smith is gewoon verkeerd gecast denk ik... Daarom knappen mensen af lijkt me. ..."
Wereld schrikt van blauwe Will Smith in 'Aladdin'
"...Oh man... Pijnlijk. Fantastic Bore: The Crimes of Timewasting is meer bezocht dan het meesterlijke Infinity War... :(..."
'Bohemian Rhapsody' en niet 'Avengers' dé Nederlandse topper in 2018
"...*kleine TLJ spoiler in dit bericht* Dit is heel leuk om te horen. Zo zal de personageontwikkeling van Leia ook minder vreemd aanvoelen in The Last Jedi. Hoe geweldig ik die film ook vond, de keuze om Leia in leven te laten na wat ze meemaakt op de S......"
Terugkeer Leia in 'Star Wars: Episode IX' is meer dan een cameo

laatste ratings

watchlist

Roeltje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.