Roeltje Avatar

Roeltje

Laatste reviews

Star Trek Beyond(2016)

"...J.J Abrams heeft succes geboekt met en , maar nu heeft Justin Lin het stokje overgenomen. De vraag is of dit goed is afgelopen. Dit kan ik antwoorden..."

The BFG(2016)

"...Verademend kalm en rustig filmpje tussen al het andere blockbustergeweld. Zowel Mark Rylance als Ruby Barnhill doen het goed als de BFG en Sophie, ze..."

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows(2016)

"...Deze film neemt zichzelf totaal niet serieus. Het is echt een belachelijke film, maar wel ontzettend vermakelijk. De humor van de turtles (en sommige..."

Finding Dory(2016)

"...Pixar heeft indrukwekkende films gemaakt over de jaren heen. Bijna alle films van de studio raken een bepaalde snaar, wat een gewone Disney- of..."

X-Men: Apocalypse(2016)

"...Vermakelijke blockbuster. Voor de verandering ga ik voor deze review er een keer een pluspunten en minpunten review van maken...."

Laatste reacties

"...Gezondheidsraad waarschuwt al voor handgel, dit maakt je weerbaarder voor ziekten, het doodt alle bacteriën, ook die je beschermen tegen ziekten. Buiten is het vrijwel onmogelijk om mensen te besmetten ivm de lucht, dit is inmiddels echt wel aangeto......"
Erotiek in Hollywood moet anders door coronacrisis: alleen nog maar CGI?
"...Zet nou maar op Disney+, zodat we het eindelijk allemaal kunnen zien. Dan krijgt de film toch nog wat aandacht en buzz. Als ze het op Hulu zetten, verstoppen ze deze gewoon voor een heel groot deel van de wereld. ..."
Speelduur Marvel-film 'The New Mutants' is wel erg kort
"...Docter Strange and the Multiverse of Madness is verplaatst naar november van 2021! Daar moet Shang Chi komen te staan. ..."
2021 wordt nu écht een bomvol filmjaar met o.a. 'The Matrix 4' en 'Fast & Furious 9' (1)
"...Mm, inderdaad is dit een gekke tijd om wat nieuwe gekke dingen te proberen. Misschien een soort rubriekenreeks van elke beste film uit elk jaar sinds 2000? Streaming rubrieken zijn ook goede, omdat iedereen nu thuis films kijkt en ook niet zo snel......"
Coronacrisis: Een mededeling van FilmTotaal
"...The Last Jedi... Die film heeft me gewoon gevloerd, emotioneel en weggeblazen achtergelaten. Het grappige is dat het eerste wat ik schreeuwde door de zaal toen de aftiteling aan het spelen was: “WTF WAS DIT?” Maar dit vertaalde zich gelijk naar een......"
Star Wars Saga POLL: 'The Force Awakens' vs. 'The Last Jedi'

laatste ratings

watchlist

Roeltje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.